Αν θέλετε να ζήσετε ένα υπερθέαμα στην αλλαγή του χρόνου, ετοιμάστε βαλίτσες για το Ντουμπάι.

Διαβάστε επίσης

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο των εορτασμών "Light Up 2018" που ξεκίνησαν επίσημα αυτό το 24ωρο όχι μόνο θέλουν να περάσουν στην ιστορία αλλά έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν το ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες για το πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα τη βραδιά της πρωτοχρονιάς.

Ο πύργος της ξενοδοχειακής πολυτέλειας Burj Khalifa υπόσχεται ένα εντυπωσιακό show με φώτα που δεν έχει προηγούμενο και το Ντουμπάι θέλει να προσθέσει ακόμη μια διάκριση στο πορτφόλιο των ιδιότυπων κατακτήσεων του.

Η "πρωτοποριακή" γιορτή υπόσχεται πολλές πρωτότυπες πρωτοβουλίες και εκπλήξεις ωστόσο λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν τα επόμενα 24ωρα.

Το υπερθέαμα "Light Up 2018" θέλει να γιορτάσει τα επιτεύγματα των ΗΑΕ αλλά και να αποτίσει φόρο τιμής στον ιδρυτή του έθνους, τον Zayed bin Sultan Al Nahyan σηματοδοτώντας και το νέο έτος, το 2018 που έχει οριστεί ως "Έτος του Zayed".

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε όλη την πόλη με τον εντυπωσιακό ουρανοξύστη Burj Khalifa να είναι κεντρικός πρωταγωνιστής στο υπερθέματα.

 

Οι εορτασμοί στο εντυπωσιακό Ντουμπάι είναι ανοιχτοί σε όλους όσοι βρεθούν στο εμιράτο καθώς θα υπάρχουν εξέδρες σε όλη την πόλη για τους θεατές μιας γιορτής που θέλει να περάσει στην ιστορία.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά σε τηλεοράσεις σε όλο τον κόσμο καθώς στις 31 Δεκεμβρίου το φιλόδοξο Ντουμπάι θέλει ξανά να γράψει νέους κανόνες στο υπερθέαμα.


Διαβάστε επίσης

Γιατί δύο μπουκάλια ουίσκι αξίζουν 1,2 εκατ. δολάρια;

Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης: «Η Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι σαν μια παρτίδα σκάκι»

Εντυπωσιακές, πολυτελείς και… απλησίαστες: Σουίτες ξενοδοχείων που προκαλούν δέος

Πασχαλινό αυγό… γίγας στο Ντουμπάι!