ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Η μοναδική εμπειρία ενός ταξιδιού στο Μαρόκο

Η μοναδική εμπειρία ενός ταξιδιού στο Μαρόκο

Στο πλαίσιο της συνολικής ανοικοδόμησης του μπουτίκ ξενοδοχείου, Grace Marrakech, από την Mayfair Land and Development, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε σε έναν από τους πιο μαγικούς προορισμούς της άλλης πλευράς της Μεσογείου, το Μαρόκο. Η ιδιαιτερότητα της κοσμοπολίτικης πόλης του Μαρρακές, είναι πως αποτελεί ένα μίγμα της πολύχρωμης Μέσης Ανατολής με ευρωπαϊκές επιρροές.

Στο πολυτελές ξενοδοχείο Grace Marrakech, θα ζήσετε την αυθεντική εμπειρία του Μαρόκο στο έπακρο. Η μοναδική αύρα, η φιλοξενία και το πραγματικό «art-de-vivre» της πόλης θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Σε απόλυτη αρμονία με τους ρυθμούς της πόλης, το Grace Marrakech αποτελεί τον ιδανικό τόπο διαμονής για εκείνους που αναζητούν μια πολυτελή εμπειρία, αλλά και εύκολη πρόσβαση στην κουλτούρα και έντονη νυχτερινή ζωή του Μαρόκο.

2 copy copy

Το Grace Marrakech, βρίσκεται στην πιο όμορφη τοποθεσία του Μαρρακές, στους πρόποδες των Atlas Mountains. Αυτό σας δίνει μια ελευθερία κινήσεων και στο κέντρο της πόλης αλλά και μακριά από αυτήν, στη Φύση. Το ξενοδοχείο έχει τα δικά του κτήματα με ελιές, λαχανόκηπους αλλά και φάρμες με άλογα, ενώ οι δεκαοχτώ σουίτες και lofts, το εστιατόριο και μπαρ, η κεντρική βιβλιοθήκη, η θερμαινόμενη πισίνα και το παραδοσιακό χαμάμ δημιουργούν την τέλεια απόδραση για ζευγάρια αλλά και οικογένειες που θέλουν να γνωρίσουν μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα.

Oι δραστηριότητες της First Mediterranean Investments

Η First Mediterranean Investments (FMI) είναι η μητρική εταιρεία ενός γκρουπ εταιρειών εξειδικευμένων επενδύσεων, επικεντρωμένων στις περιοχές της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων. Η εταιρεία έχει μακροχρόνιες εμπορικές επαφές στην περιοχή και κατέχει επενδύσεις σε επιλεγμένους επιχειρηματικούς τομείς: Ιδιοκτησία και ανάπτυξη ξενοδοχείων, ιδιοκτησία και ανάπτυξη ακίνητης περιουσίας και υπηρεσίες ακινήτων. Οι δραστηριότητές της χωρίζονται σε τρεις θυγατρικές εταιρείες, τη Mayfair Land and Development, τη Grace Hotels και την EuroΕnergy.

Ιδιοκτησία Γης και ανάπτυξη περιουσίας μέσα από τη Mayfair Land and Development

H Mayfair Land and Development είναι μια κτηματομεσιτική εταιρεία που αποτελεί μέρος των παγκοσμίων συμφερόντων της First Mediterranean Investments (FMI) αλλά και του Libra Group στην αγορά ακινήτων. Κατέχει, επενδύει και διαχειρίζεται υψηλής ποιότητας ακίνητη περιουσία, ενώ τα έργα της περιλαμβάνουν συγκροτήματα από πολυτελείς βίλες σε νησιωτικά θέρετρα, εμπορικά κτήρια και μια σειρά από ξενοδοχεία, ξενοδοχειακά και οικιστικά συγκροτήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κύριος στόχος της Mayfair Land and Development, είναι η διεθνής ανάπτυξη ποιοτικών ακινήτων στην περιοχή της Μεσογείου και στα Βαλκάνια, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλη τη διάρκεια ζωής του έργου. Έτσι, έχει καταφέρει να παραδώσει το καλύτερο δυνατό προϊόν στους αγοραστές και τους τελικούς χρήστες των έργων της. Παρόλα αυτά, ο ρυθμός που αναλαμβάνει τα έργα ανάπτυξης και ανακαίνισης ξενοδοχειακών συγκροτημάτων επιβεβαιώνει πως συνεχίζει επιτυχώς να είναι ο κύριος αναπτυξιακός εταίρος του χαρτοφυλακίου του Libra Group.

Τα τρέχοντα έργα της Mayfair, περιλαμβάνουν την τελευταία φάση της ανάπτυξης του εμβληματικού ξενοδοχείου Grace Santorini, καθώς και τη συνολική ανοικοδόμηση του Grace Marrakech στο Μαρόκο. Οι ενέργειες της εταιρείας Mayfair σήμερα, δεν δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στον τουρισμό της Ελλάδας καθώς συμμετέχει και στον σχεδιασμό ενός σημαντικού νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Καλαμάτα της Πελοποννήσου.

Τα πολυτελή ξενοδοχεία μπουτίκ της Grace Hotels

Η Grace Hotels είναι ένας βραβευμένος διεθνής όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων μπουτίκ, που φιλοσοφία της είναι να επαναπροσδιορίσει τον τομέα, συνδυάζοντας το μοναδικό της στυλ και τις εξαιρετικές υπηρεσίες, προσφέροντας «καταφύγιο» και ποιότητα σε εκλεκτικούς επισκέπτες, στα πιο περιζήτητα θέρετρα και πόλεις στον κόσμο.

Θεμελιώδης αρχή κάθε ξενοδοχείου που ανήκει στην Grace Hotels είναι η υπόσχεση να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες, άνετη διαμονή και εξαιρετικές προτάσεις φαγητού και ποτού, διατηρώντας παράλληλα τα αυθεντικά στοιχεία της τοπικής κουλτούρας. Κομψότητα, απλότητα και άψογη εξυπηρέτηση.

Τα ξενοδοχεία της εταιρείας χαίρουν διεθνούς αποδοχής από τη στιγμή που άνοιξε το πρώτο στα νησιά των Κυκλάδων στην Ελλάδα το 2007. Εκτός από τα δύο πολυτελή ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη, η Grace Hotels έχει διεθνή παρουσία και στις πέντε ηπείρους. Το Grace Marrakech βρίσκεται στην καρδιά του Μαρρακές, το Grace Cafayate ανάμεσα στα αμπέλια της βόρειας Αργεντινής, ενώ η παρουσία του στις ΗΠΑ παρατηρείται σε τρεις διαφορετικές πολιτείες, στο Κονέκτικατ (Grace Mayflower Inn & Spa), στο Rhode Island (Grace Vanderbilt) και στο Μέιν (Grace White Barn Inn & Spa).

Η Grace Hotels συνεχίζει να επεκτείνεται παγκοσμίως. Υπάρχουν διάφορα ξενοδοχεία υπό ανέγερση, μεταξύ των οποίων το Grace St. Moritz, ξενοδοχείου και κατοικιών στην Ελβετία, και τα νησιώτικα συγκροτήματα ξενοδοχείων και κατοικιών Grace Kalamata και Grace Kea στην Ελλάδα. Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση συνεργασία τους με την επώνυμη εταιρεία ενδυμάτων, αξεσουάρ και εξοπλισμού παικτών έφιππου πόλο καθώς και χορηγός της ομώνυμης ομάδας La Dolfina, η Grace Hotels έχει προσθέσει το La Dolfina Grace, στο χαρτοφυλάκιό της. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο με ανεξάρτητες ιδιωτικές βίλες και σουίτες στο παγκοσμίου φήμης La Dolfina Polo Ranch. Η έκταση, λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες, ήταν έμπνευση του Adolfo Cambiaso, που θεωρείται ευρέως, ως ο καλύτερος παίκτης πόλο όλων των εποχών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ