ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Hello Kitty: Ένα bullet train γεμάτο αναμνήσεις

Hello Kitty: Ένα bullet train γεμάτο αναμνήσεις
West Japan Railway

Η Hello Kitty έχει πατήσει για τα καλά τα 40, όμως για τους Ιάπωνες παραμένει αγέραστη, σύμβολο ανεμελιάς, η πάντα χαριτωμένη γατούλα που συνόδευσε τη νιότη τους – και τώρα των παιδιών τους. 

Οι υπεύθυνοι του δυτικού τομέα των ιαπωνικών σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας (Shinkansen) «επιστράτευσαν» τη Hello Kitty, σε μία προσπάθεια τουριστικής «αναζωογόνησης» των δυτικών νομών της Ιαπωνίας.

Τρένα μαγνητικής αιώρησης: Το ιαπωνικό θαύμα στις μεταφορές

Δημιούργησαν ένα συρμό υψηλής ταχύτητας που θα συνδέει την Οσάκα με τη Φουκουόκα, ντυμένο από πάνω έως κάτω με τη φιγούρα της συμπαθούς γατούλας.

Η Hello Kitty θα υπάρχει παντού, από τα καθίσματα και τους τοίχους, έως το μπαρ και το δάπεδο του τρένου. Θα υπάρχει δε, ειδικό σημείο για… σέλφι με μία πραγματικού μεγέθους φιγούρα ενώ, όποτε ο συρμός μπαίνει σε κάποιο σταθμό, αντί για το συνήθη ήχο του τρένου, θα ακούγεται το αυθεντικό θέμα της Hello Kitty.

http 2F2Fcdn.cnn.com2Fcnnnext2Fdam2Fassets2F180627122137 hello kitty shinkansen img 1 nxpowerlite

Πηγή: Sanrio

Επιπλέον, στο πρώτο βαγόνι (που ονομάζεται Hello!Plaza) θα υπάρχουν εκθέσεις με τοπικά προϊόντα και αξιοθέατα. Για την περίσταση, έχουν λανσαριστεί οκτώ θεματικές Hello Kitty, καθεμιά πρέσβειρα ενός νομού. Έτσι, η Hello Kitty του νομού Τοτόρι θα κρατά ένα πράσινο μήλο κι εκείνη του νομού Σιμάνε ένα μαύρο κοχύλι. Οι υπόλοιποι νομοί που θα εκπροσωπούνται είναι οι Οσάκα, Χιόγκο, Οκαγιάμα, Χιροσίμα, Γιαμαγκούτσι και Φουκουόκα.

http 2F2Fcdn.cnn.com2Fcnnnext2Fdam2Fassets2F180524181234 hello kitty shinkansen japan 02 kitty

Ο θεματικός συρμός ξεκινά τα ειδικά δρομολόγια στις 30 Ιουνίου και για τρεις μήνες.

Made in Japan: Ένα «Orient Exrpess» επιτομή της ταξιδιωτικής πολυτέλειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ