ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το γεύμα της μεγαλύτερης πτήσης του κόσμου

Αυτό είναι το γεύμα της μεγαλύτερης πτήσης του κόσμου

Παρά τη σύντομη ακύρωση των δρομολογίων το τελευταίο διάστημα, από τον Οκτώβριο η Singapore Airlines επαναφέρει στο πρόγραμμα τη μεγαλύτερη πτήση του κόσμου. Με διάρκεια 18 ώρες και 45 λεπτά nonstop, η αεροπορική εταιρεία συνεργάστηκε με διάφορους ειδικούς διατροφολόγους, ώστε να δημιουργήσει ένα υγιεινό μενού μόνο για την πτήση αυτή.

Στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει τους επιβάτες της πτήσης, από το Newark Liberty International Airport στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης Changi, η Singapore Airlines ήρθε σε επαφή με το wellness brand Canyon Ranch, για να δημιουργήσουν ειδικό μενού, στρατηγικές ύπνου και φωτισμού, αλλά και ένα πρόγραμμα… stretching!

H Singapore Airlines συνεργάστηκε με τους σεφ και διατροφολόγους του Canyon Ranch για ένα μενού που θα κρατήσει όλους τους επιβάτες αρκετά ενυδατωμένους σε αναλογία με τις πολλές ώρες που θα είναι καθισμένοι στις θέσεις τους. Το μενού αυτό συμπεριλαμβάνει κάποια ορεκτικά όπως, γαρίδες ceviche με πορτοκάλι, αγγούρι, grapefruit, κόλιανδρο και πιπεριές, ένα κυρίως πιάτο, όπως βιολογικό κοτόπουλο με παπαρδέλες από κολοκύθι, τομάτα, vinaigrette λεμόνι, παρμεζάνα και βασιλικό, το οποίο πιάτο δεν περιέχει γλουτένη.

Όμως, από το μενού αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει και το εξαιρετικό επιδόρπιο ενός κέικ λεμονιού με blueberry topping, καθώς κι ένα πρωινό αβγών benedict συνοδεία ενός English muffin, chive cream cheese, και σολομού. Διαφορετικά, θα υπάρχει και η επιλογή ομελέτας από οργανικά αβγά με μια hollandaise sauce από γιαούρτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ