ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Αυτές είναι οι ωραιότερες ταράτσες στη Σεβίλλη

Αυτές είναι οι ωραιότερες ταράτσες στη Σεβίλλη

Μπορεί η Σεβίλλη να είναι το «Τηγάνι της Ευρώπης», λόγω των υψηλών θερμοκρασιών της, είναι όμως τόσο μαγική που δεν μπορείτε να την παραλείψετε ταξιδεύοντας στην Ισπανία.

Όταν οι θερμοκρασίες της γραφικής αυτής πόλης τα Καλοκαίρια φτάνουν τους 40 βαθμούς, οι ταξιδιώτες χρειάζονται αυτό το γλυκό αεράκι που έχουν οι ταράτσες της. Δροσερά cocktails ή παγωμένο tinto de Verano, μοναδικές σκιές κι ένα ηλιοβασίλεμα με φόντο τη μεγαλύτερη γοτθική εκκλησία του κόσμου.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις τρεις ωραιότερες ταράτσες στη Σεβίλλη.

The Corner House

2

Μια ταράτσα στην καρδιά της πιο hipster πλατείας στη Σεβίλλη, την Plaza Alameda de Hércules. Στο boutique hotel, The Corner House, θα καταφέρετε να απολαύσετε χαλαρά το ποτό σας, καθισμένοι σε ανοιχτόχρωμες καρέκλες Acapulco, φωτάκια και πολλά φυτά. Ιδανικό για τους λάτρεις της reggae μουσικής, αλλά και των ψαγμένων στεκιών στις ξένες χώρες.

La Terraza, Hotel Doña Maria

3

Το ρουστίκ ξενοδοχείο Doña María διαθέτει μια από τις πιο γραφικές ταράτσες στην πόλη. Παρόλο που τα πρωινά πιάνει τους 45 βαθμούς Κελσίου, τα βράδυ η θέα είναι πραγματικά μαγική. Από εκεί μπορείτε να δείτε το καθεδρικό ναό, απολαμβάνοντας σε ένα ποτήρι copa το αγαπημένο σου rosé gin με tonic.

Gourmet Experience Duque, El Corte Inglés

4

Ιδανικό μέρος για μια απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, αν θέλετε να απολαύσετε ένα γεύμα. Αντίθετα με τις υπόλοιπες ταράτσες στη Σεβίλλη, η υψηλή θερμοκρασία δεν θα σας εμποδίσει να φτάσετε στον πέμπτο όροφο του πολυκαταστήματος El Corte Inglés για γεύμα. Διότι, σε αυτή τη μεγάλη και μοντέρνα ταράτσα έχετε ολόκληρη την πόλη στο… «πιάτο» σας! Tapas, όστρακα και gourmet burgers θα σας κάνουν να χάσετε το νου σας μαζί με καλό κρασί, ελιές και φυσικά, μια ποικιλία τυριών και αλλαντικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ