Πανικός έχει δημιουργηθεί με τον ερχομό ενός νέου αεροπλάνου που δεν μοιάζει με όσα έχετε δει, αφού είναι ζωγραφισμένο έτσι ώστε να μοιάζει με… καρχαρία!

Το επιβατικό αεροσκάφος Embraer E190-E2 δεν έχει μεσαίες θέσεις, οπότε οι ταξιδιώτες θα κάθονται είτε δίπλα στο παράθυρο, είτε δίπλα στον διάδρομο. Η χωρητικότητα του «Καρχαρία - Κυνηγού κερδών» (αυτό το ψευδώνυμο του έχει δοθεί) είναι στα 150 άτομα.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία, αφού οι κατασκευαστές του ελπίζουν να αλλάξουν γνώμη τόσο στους πελάτες όσο και στο ταξιδιωτικό κοινό, καθώς το αεροσκάφος που είχαν δημιουργήσει κοντά στο 2000, δεν έκανε και τόσο καλή εντύπωση. Τώρα, η εταιρεία ευελπιστεί να αποδείξει πως έχει προχωρήσει τόσο τεχνικά όσο και ως προς την άνεση του επιβάτη.

Κάτι ακόμα που κάνει το Embraer E190-E2 να ξεχωρίζει, είναι τα μεγαλύτερα παράθυρά του, τα οποία φωτίζουν τις καμπίνες, καθώς και τα ντουλάπια για τα πράγματα των επιβατών που είναι 40% μεγαλύτερα.

«Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τον προσωπικό χώρο των επιβατών» αναφέρει στο CNNi ο υποδιευθυντής του διαφημιστικού τομέα της εταιρείας, Rodrigo Silva e Souza.

The wild new passenger jet with no middle seats, ever
Cynthia Drescher, CNN

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!