ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο

Αυτή είναι η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο
Pixabay

Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναδείχθηκε η Singapore Airlines σύμφωνα με το φημισμένο ταξιδιωτικό ιστότοπο TripAdvisor.

«Είμαστε περήφανοι που επί δύο συναπτά έτη ο συγκεκριμένος θεσμός υψηλού κύρους μας τιμά με το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας στον Κόσμο» δήλωσε ο CEO της Singapore Airlines, Goh Choon Phong και πρόσθεσε ότι «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επιβάτες μας για τη διαρκή επιβράβευση καθώς και τους εργαζομένους μας ανά τον κόσμο, που ξεπερνούν τον εαυτό τους καθημερινά προκειμένου να τους εξασφαλίσουν την καλύτερη αεροπορική εμπειρία».

Οι νικητές των Βραβείων Travellers' Choice Awards for Airlines 2019 επελέγησαν με βάση τις αξιολογήσεις διεθνών ταξιδιωτών ως προς το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ποιότητας και αξίας που παρέχουν οι αεροπορικές εταιρίες.

Σημειώνεται τέλος ότι το TripAdvisor χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που λαμβάνει υπόψη την ποσότητα και ποιότητα των αξιολογήσεων και της βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει οι αεροπορικές εταιρίες σε διάστημα 12 μηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ