ΚΟΣΜΟΣ

Σαρλίν του Μονακό: Μόνη σε κλινική στα 44α γενέθλιά της - Πάσχει από «συναισθηματική εξάντληση»

Σαρλίν του Μονακό: Μόνη σε κλινική στα 44α γενέθλιά της - Πάσχει από «συναισθηματική εξάντληση»
ΑP Photo

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έγινε 44 ετών και μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές με τον σύζυγο της πρίγκιπα Αλβέρτο, και των διδύμων τους, Ζακ και Γκαμπριέλα.

Είναι η πρώτη της δημοσίευση για το 2022.

Το βίντεο, φτιάχτηκε και δημοσιεύτηκε αρχικά από το φιλανθρωπικό της ίδρυμα «Princess Charlene Foundation». Δείχνει επίσης τη Σαρλίν να συναντά ηγέτες και βασιλείς και να γιορτάζει την επιτυχημένη καριέρα της στην κολύμβηση.

Το προσωπικό του ιδρύματος τής ευχήθηκε γράφοντας: «Χρόνια πολλά, πριγκίπισσα Σαρλίν! Σας τιμούμε για όλα αυτά που δίνετε πάντα από τον εαυτό σας για να αλλάξετε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά έμπνευση το πάθος και η αφοσίωση που σας διακρίνει να σώζετε ζωές. Επιδιώκουμε αυτό το βίντεο να σας υπενθυμίσει πόσο αγαπητή και αξιόλογη είστε».

Η Σαρλίν αναδημοσίευσε το βίντεο με μία κόκκινη καρδιά. Το «Prince's Palace of Monaco» μοιράστηκε το βίντεο και στην επίσημη σελίδα του, στο Facebook.

Τα γενέθλια βρίσκουν την Σαρλίν μόνη, χωρίς την οικογένειά της στο πλευρό της.

Εισήχθη σε άγνωστη θεραπευτική μονάδα το Νοέμβριο, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό μετά από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική.

Ο Αλβέρτος δεν διευκρίνισε τι ακριβώς συμβαίνει στη Σαρλίν, αν και δήλωσε ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση» και ότι θα χρειαστούν ακόμη μερικοί μήνες για την πλήρη θεραπεία της.

Την επισκέφθηκε μαζί με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ