ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Οι top 3 πόλεις της Ευρώπης για ένα τέλειο City Break

Οι top 3 πόλεις της Ευρώπης για ένα τέλειο City Break

Σας αρέσουν τα ταξίδια και θέλετε να εξερευνήσετε τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης; Απολαύστε ένα city break στους top προορισμούς!

Ποια είναι η πόλη που πρέπει να επιλέξετε για να κάνετε το απόλυτο City Break;

Αν η απόδραση σε μια πόλη που ονειρεύεστε καιρό θέλετε να γίνει πραγματικότητα, τότε δεν έχετε παρά να αφιερώσετε λίγο χρόνο ψάχνοντας για το καλύτερο κατάλυμα και τα φθηνότερα αεροπορικά. Μία από τις πρώτες πόλεις που οι περισσότεροι επισκέπτονται όσο πιο συχνά μπορούν είναι σίγουρα η Αθήνα. Ο λόγος που πολλοί επιλέγουν την Αθήνα δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πόλη είναι ίσως από τις ελάχιστες που έχουν τόση μεγάλη φήμη αναφορικά με την διασκέδασή τους. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές που ακόμη και αν τα ακούσματά σας είναι ενναλακτικά ή λίγο πιο ιδιαίτερα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια τεράστια γκάμα μουσικών σκηνών. Ξεφύγετε άμεσα από μια απαιτητική καθημερινότητα, από μια ρουτίνα που πραγματικά σας έχει κουράσει και μπείτε άμεσα στην πρώτη φθηνή πτήση για Αθήνα που θα βρείτε. Μην ξεχάσετε ότι κάνοντας μια μικρή έρευνα λίγες μέρες πριν το city break σας είναι σίγουρο ότι εκτός από το ότι θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε κάποια εξτρά χρήματα, θα καταφέρετε επίσης να εξασφαλίσετε και αρκετά περισσότερο χρόνο σε αυτόν τον αγαπημένο προορισμό ψάχνοντας να βρείτε πτήσεις που φεύγουν πολύ νωρίς το πρωί και για την επιστροφή σας, ψάξτε για την τελευταία πτήση της ημέρας.

Ποιος είναι ο λόγος που η Θεσσαλονίκη έχει γίνει ο απόλυτος χειμερινός προορισμός;

Μία από τις πρώτες προτιμήσεις των ανθρώπων που επιλέγουν τα ταξίδια για να περάσουν καλά, είναι σίγουρα η πόλη της Θεσσαλονίκης. Βρίσκοντας φθηνά αεροπορικά για Θεσσαλονίκη, είναι σίγουρο ότι θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός. Για τους περισσότερους βέβαια αυτή η πόλη σημαίνει μουσικές σκηνές και ξέφρενα γλέντια, αλλά υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων που την αγαπά ιδιαίτερα για τα χιονοδρομικά της κέντρα και τα γραφικά της χωριουδάκι. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, πραγματικά η Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει για εσάς το απόλυτο city break. Τα καφέ στην Τσιμισκή, η περαντζάδα στον Λευκό Πύργο, τα λαδάδικα, τα μπουζούκια, οι κοντινές αποδράσεις σε γραφικά χωριά, είναι μόνο ένα ελάχιστο δείγμα από όλα αυτά που έχει να κάνει ένας ταξιδιώτης που οδεύει προς την Θεσσαλονίκη. Αν λοιπόν όντως θέλετε να ταξιδέψετε για Θεσσαλονίκη για την νυχτερινή της διασκέδαση μην αμελήσετε να κάνετε τουλάχιστον μία από τις παραπάνω προτάσεις και είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε κάθε λεπτό σε αυτήν την υπέροχη πόλη.

Επιλέξτε την Ρώμη για ένα γρήγορο city break και αποκτήστε καινούργιες αναμνήσεις

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι μία από τις πιο όμορφες Ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκεται στην Ιταλία και είναι η Ρώμη. Είναι μια πόλη που έχει την ικανότητα να τα συνδυάζει όλα, από καλό φαγητό και μαγευτικά wine bars, μέχρι τεράστια night clubs και υπέροχα παλαιά κτίρια που είναι ικανά να καθηλώσουν κάθε επισκέπτη. Όποτε και αν αποφασίσετε να κάνετε ένα city break στην Ρώμη, να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα εφόσον ο συνδυασμός πολλών πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε θα αποβεί μοναδικός. Ξεκινήστε την μέρα σας με μία βόλτα στην Via Veneto και καταλήξτε στην Fontana di Trevi για παγωτό ή καφέ. Έπειτα επιλέξτε μία από τις πιτσαρίες που βρίσκονται στην περιοχή και απολαύστε υπέροχες γεύσεις πίτσας και μακαρόνια al dente για να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα. Τέλος επιλέξτε ένα από τα υπέροχα μπαράκια ή wine bars που θα βρείτε σε κάθε στενό και έτσι θα έχετε δημιουργήσει μία απλά υπέροχη ημέρα.