ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Στη Santa Monica με τη μοτοσυκλέτα του Κιάνου Ριβς

Στη Santa Monica με τη μοτοσυκλέτα του Κιάνου Ριβς

Eίσαι παθιασμένος με την ταχύτητα; Μόλις για 150.000 δολάρια μπορείς να είσαι συνοδηγός του Κιάνου Ριβς σε μια διήμερη εξερεύνηση της δυτικής ακτογραμμής των ΗΠΑ επάνω σε chopper. Ο αγέραστος σταρ θα είναι ο ξεναγός σου σε μία διαδρομή από την ακρογραμμή του Ειρηνικού στο εντυπωσιακό ορεινό τοπίο της Santa Monica.

Θα φας μαζί του, θα συζητήσεις την κουλτούρα της μοτοσυκλέτας, το design πίσω από την εξέλιξη τους, θα μιλήσεις ίσως για τον Βουδισμό ή τη Σάντρα Μπούλοκ και θα φύγεις από αυτή την εμπειρία επάνω σε λάφυρο πολύτιμο. Ένα δίτροχο κατασκευασμένο μόνο για σένα, μια μοτοσυκλέτα KRGT-1 της εταιρείας Arch Motorcycle Company στην οποία ο Ριβς είναι συνιδιοκτήτης.

Αυτό είναι ένα μόνο από τα απίθανα και πέρα από κάθε φαντασία “δώρα” που για ακόμη μια χρονιά διαθέτει το φημισμένο πολυκατάστημα για τους λίγους Neiman Marcus στην καθιερωμένη πλέον έκδοση του Christmas Book, μια συλλογή από υπηρεσίες που η επιχείρηση προτείνει σε όσους τα έχουν ήδη όλα. Μέρος από τα κέρδη θα πάει στο ταμείο του Heart of Neiman Marcus Foundation, το φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιχείρησης για την εκπαίδευση των παιδιών στον κόσμο της τέχνης.

Εαν νοιώθεις περίεργα είναι καθώς οι προτάσεις του Neiman Marcus μοιάζουν κάπως άκυρες. Εϊναι. Μόλις πριν λίγο καιρό η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε ότι το ποσοστό των ανθρώπων που ζει σε συνθήκες ακραίας φτώχειας θα πέσει κάτω από το 10%. Είδηση καλή αλλά οι άνθρωποι που ζουν με 1.90 δολάρια την ημέρα δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για στατιστικά τερτίπια.

For $150,000, you can ride choppers with Keanu By Brandon Griggs

Διαβάστε και αυτά

Εννέα χριστουγεννιάτικα δώρα για πραγματικά πολύ λίγους

ΔΗΜΟΦΙΛΗ