Αν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στο Λονδίνο και ψάχνετε πού θα μείνετε, ανάμεσα στις πολλές επιλογές διαμονής που προσφέρει η βρετανική πρωτεύουσα προστέθηκε ακόμη μία, κι αυτή δεν είναι άλλη από το σπίτι στο οποίο έμενε μέχρι πριν μερικά χρόνια η Μαντόνα.

Μπορεί να στοιχίζει κάτι παραπάνω, αλλά ίσως και να αξίζει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να περάσετε έστω μια βραδιά στο σπίτι που η «βασίλισσα» της pop κάποτε μοιραζόταν με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι.

Το σπίτι, ένα παραδοσιακό αρχοντικό γεωργιανού στυλ, βρίσκεται στο Κένσινγκτον, και ήταν η κατοικία της Μαντόνα και του διάσημου σκηνοθέτη από το 1999 ως το 2003, οπότε και το άφησαν για να μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο.

Μπορεί να μην διαθέτει πισίνα ή δωμάτιο-γκαρνταρόμπα, όμως η πολυτέλεια δεν λείπει από το συγκεκριμένο σπίτι που αποτελείται από ένα μεγάλο φωτεινό και ευάερο σαλόνι, με ανοιχτή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με ό,τι περιμένει κανείς να βρει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Λονδίνο: μια εκπληκτική βιβλιοθήκη, εξαθέσιο καναπέ και ακριβά χαλιά, ενώ υπάρχει ακόμη και πιάνο.

Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και έξι άτομα, που θα μοιραστούν και το κόστος της διαμονής που κυμαίνεται από 500 ως 970 δολάρια τη βραδιά, με ελάχιστη διαμονή τα τέσσερα βράδια.

You can now rent Madonna's luxury London home, Francesca Street, CNN

Διαβάστε επίσης