ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Kudadoo: Το καλύτερο πολυτελές θέρετρο του 2019 είναι στις Μαλδίβες

Kudadoo: Το καλύτερο πολυτελές θέρετρο του 2019 είναι στις Μαλδίβες

Τον τίτλο του καλύτερου πολυτελούς θερέτρου στον πλανήτη για το 2019 κέρδισε μια νέα μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στις Μαλδίβες! Το «Kudadoo», όπως ονομάζεται, βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό κοραλλιογενές νησί, στην ατόλη «Lhaviyani» στον Ινδικό Ωκεανό και αποτελείται από 15 πλωτές «πράσινες» βίλες.

Σύμφωνα με τον οργανισμό «Luxury Travel Intelligence», το πολυτελές αυτό θέρετρο της εξωτικής νησιωτικής χώρας ξεχωρίζει, τόσο για τις παροχές του, όσο και για την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική των ηλεκτρικά αυτόνομων ειδυλλιακών resort, αφού καλύπτουν τις ενεργειακές τους ανάγκες με τη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων που έχουν τοποθετηθεί στις οροφές τους.

15 πλωτές «πράσινες» βίλες

Όλες οι σουίτες διαθέτουν καθιστικό, μία ή δύο κρεβατοκάμαρες και υπερυψωμένες πισίνες υπερχείλισης, με τις περισσότερες να έχουν θέα το απέραντο γαλάζιο του Ινδικού Ωκεανού. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν, επίσης, να απολαύσουν το υψηλής γαστριμαργικής ποιότητας μενού του εντυπωσιακού υποθαλάσσιου εστιατορίου, αλλά και να «κάψουν» τις θερμίδες των εξατομικευμένων πιάτων που μπορούν να παραγγείλουν στο γυμναστήριο που περιβάλλεται από τις λευκές παραλίες της τροπικής ατόλης.

2 copy copy

Οι πλωτές πολυτελείς εγκαταστάσεις του Kudadoo, είναι φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, κατασκευασμένες σύμφωνα με τα νεότερα διεθνή οικολογικά πρότυπα. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ που βρίσκονται στις οροφές των παραθαλάσσιων βιλών προσφέρουν ανά πάσα στιγμή ενεργειακή αυτονομία για τους 50 επισκέπτες του, αλλά και για τα 100 άτομα προσωπικού που έχουν καθήκοντα μπάτλερ, αφού σε κάθε φιλοξενούμενο, αντιστοιχούν οι υπηρεσίες δύο επαγγελματιών!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Kudadoo, το ξενοδοχείο έχει επίσης το πρώτο χώρο αλατοθεραπείας στις Μαλβίδες με αλάτι Ιμαλαϊων, ενώ προσφέρεται και μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ευεξίας από ειδικούς, όπως μασάζ, βελονισμός και θεραπείες ρεφλεξολογίας.

Για «φουσκωμένα» πορτοφόλια

Οι επισκέπτες φθάνουν στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Kudadoo μέσω ιδιωτικών υδροπλάνων από το Malé International Airport με πτήσεις διάρκειας 40 λεπτών. Ο πιο κοντινός στην Ελλάδα τροπικός προορισμός που προσφέρει την ιδανική αναλογία πολυτέλειας και περιπέτειας άνοιξε τις πύλες του στις 26 Δεκεμβρίου 2018 και ήδη οι κρατήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία για τους δημιουργούς του.

3 copy

Το κόστος ενός τόσο πολυτελή προορισμού, όμως, είναι για λίγα και γεμάτα πορτοφόλια. Η βίλα με ένα δωμάτιο για δυο ενήλικους ξεκινάει από 3.400 δολάρια ανά διανυκτέρευση, ενώ για 4 άτομα το κόστος αυξάνεται στα 4.800 δολάρια ανά βραδιά.

Το Kudadoo συγκαταλέγεται πλέον στη λίστα με τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων, η πρώτη υποθαλάσσια βίλα «The Muraka», επίσης, στις Μαλδίβες, όπου το κόστος της διανυκτέρευσης αγγίζει τα 50.000 δολάρια, το επτά αστέρων ελβετικό σαλέ «Les Anges» και το θέρετρο «Hanging Gardens» στο Μπαλί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ