ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αυθεντικά ελληνικό Πάσχα στην Costa Navarino, σε χρυσοπράσινους ελαιώνες & γαλάζια, κρυστάλλινα νερά

Αυθεντικά ελληνικό Πάσχα στην Costa Navarino, σε χρυσοπράσινους ελαιώνες & γαλάζια, κρυστάλλινα νερά

Με το Πάσχα να αναφέρεται ως η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, όσο οι Άγιες Ημέρες πλησιάζουν, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για να τιμηθεί η παράδοση. Το αυθεντικά ελληνικό Πάσχα εορτάζεται αντιπροσωπευτικά στην ύπαιθρο, αρκεί να βρεθεί το αντιπροσωπευτικό μέρος, που θα πληροί τις παραμέτρους των επιθυμιών του εκάστοτε επισκέπτη.

Το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort στην Costa Navarino δίνουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ζήσουν την κορυφαία γιορτή της Ορθοδοξίας σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής μέσα στην ολάνθιστη, ανοιξιάτικη φύση!

Οι χρυσοπράσινοι ελαιώνες δημιουργούν ένα μοναδικά κατανυκτικό κλίμα όσο αναβιώνουν τα παραδοσιακά έθιμα των ημερών, ενώ τα γαλάζια, κρυστάλλινα νεράτης περιοχής είναι η εξαίρετη ευκαιρία για απόλαυση, αφού ο υδράργυρος επιτρέπει τις βουτιές!

Εκδρομή με φίλους ή οικογενειακή εξόρμηση, οι προτάσεις της Costa Navarino καλύπτουν κάθε ανάγκη ή προτίμηση. Δράση, κίνηση και ξεκούραση, όλα μπορούν να συμβούν και ο επισκέπτης να τα απολαύσει εξίσου.

Για τους πιο δραστήριους επισκέπτες, οι επιλογές των δραστηριοτήτων είναι τόσες που δεν θα μπορούν εύκολα να επιλέξουν πώς θα επενδύσουν το χρόνο τους, καθώς θα προσπαθούν να τα προλάβουν όλα: Πεζοπορίες και βόλτες με ποδήλατα δίπλα στη θάλασσα, επισκέψεις στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO ή απλά χαλάρωση δίπλα στις πισίνες και αναζωογόνηση στο βραβευμένο Anazoe Spa!

COSTANAVARINO6

Οι ημέρες μπορούν να συνδυάσουν χαλάρωση, δραστηριότητες και -φυσικά- πολλές πολλέςδραστηριότητες εντός της θάλασσας, όπως καταδύσεις ή σερφινγκ, ταυτόχρονα με τον εορτασμό των Άγιων Ημερών.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να τιμήσουν την παράδοση απολαμβάνοντας την ελληνική ύπαιθρο, να στολίσουν τον Επιτάφιο στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Σαμψών, καθώς και να λάβουν μέρος στην ετοιμασία της «Λαμπροκουλούρας», όπως και να παρακολουθήσουν την Αναστάσιμη Λειτουργία σε μία ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα με μεσσηνιακό φόντο.

Τη γιορτή που δοξάζει την άνοιξη και τη ζωή θα συμπληρώσουν το κυνήγι του πασχαλινού αυγού, οι χοροί από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως και παιχνίδια για κάθε ηλικία, αλλά και ονομαστές τοπικές γεύσεις και ελληνική μουσική.

Το alldaybar «1827» είναι στη διάθεση των επισκεπτών όλη την ημέρα για καφέ, ελαφριά σνακ και signature cocktails ενώ το Anax Lounge προσφέρει το απόλυτο spot για τα ηλιοβασίλεμα: Τι πιο ονειρεμένο από ένα Olive Oil Martini ή ένα Fig Martini και ο ήλιος να βουτά θεαματικά στα νερά του Ιονίου;

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97000 ή επικοινωνήστε με email: reservations.romanos@costanavarino.com ή reservations.westin@costanavarino.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ