ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ariá Estate Suites & Spa: Αυθεντική φιλοξενία, foodie και wellness εμπειρίες στην «καρδιά» της Μάνης

Ariá Estate Suites & Spa: Αυθεντική φιλοξενία, foodie και wellness εμπειρίες στην «καρδιά» της Μάνης

Καθώς αφήνουμε πίσω μας τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού, οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε σε αναζήτηση του προορισμού που θα επισκεφθούμε φέτος για τις διακοπές μας. Ωστόσο, με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων να έχουν «εκτοξευτεί» στα ύψη, η επιλογή ενός προορισμού που είναι προσβάσιμος οδικώς, αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση. Και αν υπάρχει ένα μέρος που τα τελευταία χρόνια προτιμάται από όσους δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν καράβι για τη μεταφορά τους, αυτός είναι σίγουρα η Μάνη, μία περιοχή με «πλούσια» ιστορία και μοναδικό φυσικό κάλλος, το οποίο συγκεντρώνει επισκέπτες από κάθε γωνία του κόσμου.

Αν επιθυμούμε, λοιπόν, να γνωρίσουμε από κοντά το νοτιότερο και πιο όμορφο άκρο της Πελοποννήσου, τότε αξίζει να επιλέξουμε ένα κατάλυμα, το οποίο θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Οίτυλο, μία από τις πιο γραφικές και «παραμυθένιες» τοποθεσίες της περιοχής. Και για εμάς που θέλουμε να συνδυάσουμε στις διακοπές μας τη χαλάρωση και την πολυτέλεια, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Ariá Estate Suites & Spa, το ξενοδοχείο που θεωρείται ένα μικρό «σύμπαν» γαλήνης και κομψότητας, μας προσφέρει μία διαμονή απόλυτης άνεσης και γαλήνης, μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και «ιεροτελεστίες» ευεξίας, με θέα το απέραντο μπλε του Μεσσηνιακού Κόλπου.

Απολαμβάνοντας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στην «καρδιά» της Λακωνίας

Για αρκετούς από εμάς, η περίοδος των διακοπών είναι μία ευκαιρία να δραπετεύσουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, τον θόρυβο και την πολυκοσμία της πόλης. Ακριβώς για αυτό, επιλέγουμε προορισμούς και καταλύματα που μας προσφέρουν το προνόμιο της απομόνωσης, καθώς και τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, την οποία αποζητούμε όλες τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου.

Ωστόσο, πόσο πιο απολαυστική θα ήταν η διαμονή μας, αν περιλάμβανε και μερικές «νότες» πολυτέλειας; Για να μάθουμε την απάντηση, αρκεί να επισκεφθούμε το ξενοδοχείο Ariá Estate Suites & Spa, ένα 4άστερο κατάλυμα με μοναδική, παραδοσιακή αρχιτεκτονική και βιώσιμο χαρακτήρα, το οποίο απέχει μόλις ένα λεπτό από το Οίτυλο και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Λιμένι.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο απευθύνεται σε οικογένειες και ζευγάρια που επιθυμούν να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία στις διακοπές τους, ενώ περιλαμβάνει 16 πολυτελείς σουίτες, που προσφέρουν στους επισκέπτες απόλυτη ιδιωτικότητα και μία αμφιθεατρική θέα στη θάλασσα. Η κάθε σουίτα είναι ένα ξεχωριστό έργο, διαθέτει εξατομικευμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, προσωπικές «πινελιές» διακόσμησης, άνετα έπιπλα, συσκευές προηγμένης τεχνολογίας και καλαίσθητους, άπλετους χώρους.

Ένα «ταξίδι» χαλάρωσης και ευεξίας που μας οδηγεί στην εσωτερική μας ισορροπία

Είναι αλήθεια πως πολλές φορές ενώ βρισκόμαστε ήδη στον προορισμό των διακοπών μας, δυσκολευόμαστε να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε πίσω μας την ένταση της πόλης. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, ώστε να αποφορτιστούμε πιο γρήγορα, για να μην χάνουμε άδικα τις ημέρες των διακοπών μας;

Κι όμως, αρκεί να αφεθούμε σε ένα «ταξίδι» αναζωογόνησης και ευεξίας, πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στην «όαση» χαλάρωσης, The Spa at Ariá Estate, εκεί όπου μπορούμε να απολαύσουμε επιλεγμένες θεραπείες, όπως λεμφικό μασάζ και gua sha προσώπου, θεραπεία ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης σώματος, καθώς και μοναδικές εμπειρίες μασάζ, από το έμπειρο προσωπικό. Αρωματοθεραπεία, shiatsu, μασάζ μητρότητας και lympatic, είναι μόνο μερικές από τις πρωτόγνωρες «ιεροτελεστίες» ευεξίας που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε, ώστε να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας χαλαροί, ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Μάλιστα, αφού ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα για το οποίο θα έχουμε πραγματοποιήσει την κράτησή μας, θα έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε μερικές στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα ή τη βεράντα του Spa, η οποία έχει θέα στη Μεσόγειο.

Ανεπανάληπτες γαστρονομικές εμπειρίες με αυθεντικές μανιάτικες γεύσεις και αρώματα

Όσοι από εμάς θέλουμε να γνωρίζουμε σε βάθος τον προορισμό που έχουμε επισκεφθεί για τις διακοπές μας, ξέρουμε καλά πως το φαγητό είναι ένα μέσο για να τα καταφέρουμε. Δοκιμάζοντας εκλεκτά, ντόπια προϊόντα και παραδοσιακά εδέσματα, έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέα γαστρονομικά «μονοπάτια», τα οποία μας οδηγούν σε απολαυστικές στιγμές με την παρέα ή την οικογένειά μας.

Στο Ariá Estate Suites & Spa, λοιπόν, θα έχουμε τη δυνατότητα να βιώσουμε λαχταριστές foodie εμπειρίες, αφού η μέρα μας θα ξεκινά με ένα «πλούσιο» πρωινό, το οποίο θα μπορούμε να απολαύσουμε στη σουίτα μας, ενώ θα «κλείνει» με τα πεντανόστιμα δημιουργήματα του Tasty Bites μενού, ενός καταλόγου από πιάτα που περιλαμβάνουν αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις, διαχρονικές τοπικές συνταγές και φρέσκα προϊόντα της περιοχής. Άλλωστε, ένα λαχταριστό γεύμα που συνοδεύεται από ένα δροσιστικό ποτό ή ένα ποτήρι κρασί με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του Μεσσηνιακού Κόλπου, είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να βιώσουμε μία αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά στη Μάνη.

Αν θέλουμε, λοιπόν, οι φετινές μας διακοπές να είναι μία ξέγνοιαστη περίοδος που θα αναπολούμε με νοσταλγία, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το ξενοδοχείο Ariá Estate Suites & Spa στη Μάνη, διαθέτει όλες τις παροχές για να μας προσφέρει την άνετη και φιλόξενη διαμονή που ονειρευόμαστε. Πραγματοποιώντας έγκαιρα την κράτησή μας, θα έχουμε εξασφαλίσει για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής, η οποία θα μας κάνει να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας!