ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο του Ρομπερτ Ντε Νίρο στο Λονδίνο

Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο του Ρομπερτ Ντε Νίρο στο Λονδίνο
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/BRET HARTMAN

O Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν είναι μόνο δημοφιλής ηθοποιός αλλά και ικανός επιχειρηματίας. Στην περιουσία του περιλαμβάνονται πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη.

Η Luxury Travel Intelligence, ηταξιδιωτική εταιρία αξιολόγησης τουριστικών καταλυμάτων και υπηρεσιών μπορεί να κατέταξε το Nobu Hotel Manila, ως το χειρότερο ξενοδοχείο, ωστόσο δεν πτοήθηκε.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο σχέδιο οικοδόμησης ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στη συνοικία Κόβεντ Γκάρντεν στο Λονδίνο. Ο Ντε Νίρο συμμετείχε σε ένα παρόμοιο εγχείρημα και στη Νέα Υόρκη.

Το ξενοδοχείο «Wellington», σύμφωνα με την οικοδομική άδεια που ακόμη δεν έχει εκδοθεί περιλαμβάνει 83 δωμάτια, spa και 2 εστιατόρια.
«Το Λονδίνο είναι μία από τις πλέον συναρπαστικές και κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου.

Είναι απόλυτα λογικό να κατασκευάσουμε ένα ξενοδοχείο που θα αντιπροσωπεύει όλα αυτά στην καρδιά της πόλης, στο Κόβεντ Γκάρντεν» είπε ο 92χρονος ηθοποιός.

15333094

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Nobu. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/RITCHIE B. TONGO

Ο ηθοποιός θα συνεργαστεί με την εταιρεία ακινήτων Capco Properties και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις BD Hotels προκειμένου να ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2019.

Αυτό που απομένει είναι να εξασφαλίσει την άδεια λειτουργίας από τις τοπικές αρχές.

Τα πολυτελή ξενοδοχεία του Ντε Νίρο

Στο δημοφιλή ηθοποιό ανήκει το πρώτο "Nobu" Hotel της Ασίας στη Μανίλα των Φιλιππίνων. Έχει 321 δωμάτια, καζίνο και ένα κέντρο διασκέδασης, το “City Of Dreams”.

Επίσης έχει το “Greenwich Hotel” στη Νέα Υόρκη που αριθμεί 88 δωμάτια. Ενώ στο portfolio των επενδύσεων του περιλαμβάνονται και τα εστιατόρια Tribeca Grill, Locanda Verde και το Shibui Spa.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί το ξενοδοχείο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι το χειρότερο στον κόσμο

Τα ξενοδοχεία που ανήκουν σε διάσημους

Κάνε διακοπές με την ελίτ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ