ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Trivago: Aυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί των Ελλήνων τον Δεκαπενταύγουστο

Trivago: Aυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί των Ελλήνων τον Δεκαπενταύγουστο
Δήμος Χανίων

Η αντίστροφη μέτρηση για το Δεκαπενταύγουστο έχει αρχίσει. Και όλοι όσοι επιθυμούν να αποδράσουν έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια και καταλύματα.

Η ταξιδιωτική πλατφόρμα Trivago έδωσε στη δημοσιότητα τους δημοφιλέστερους προορισμούς που επέλεξαν οι Έλληνες για τις διακοπές τους το Δεκαπενταύγουστο.

Αυτοί είναι τα Xανιά, η Πάργα και η Νάξος. Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι απουσιάζει η Μύκονος και η Σαντορίνη, τόσο από την κατάταξη του 2015 όσο και από του 2016.

Το 2015 δημοφιλέστερος προορισμός ήταν η Χαλκιδική. Η Πάργα που πέρυσι ήταν στη δέκατη θέση, αυτή τη χρονιά σκαρφάλωσε στη δεύτερη.

11509759

Πάργα. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Ηλίας Μάκος

Η Νάξος, το 2015 βρισκόταν στη 15η θέση και φέτος βρίσκεται στην τρίτη. Σύβοτα και Σκιάθος βρίσκονται στην τέταρτη και στην πέμπτη θέση αντίστοιχα. Η Σκόπελος, η Ρόδος και το Ναύπλιο ακολουθούν.

Την έκπληξη έκανε το Τολό το οποίο εμφανίστηκε στους 10 καλύτερους προορισμούς.

trivago

Πηγή: Trivago

Η Αμμουλιανή είναι ο ενδέκατος σε προτίμηση προορισμός φέτος. Η Καλαμάτα και το Πόρτο Χέλι βρίσκονται στη 12η και 13η θέση,. Η Αιδηψός και η Κέρκυρα ολοκληρώνουν τη δεκαπεντάδα των δημοφιλέστερων προορισμών για το Δεκαπενταύγουστο.

saitas7

Νάξος. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαϊτας

Τα στοιχεία προέρχονται από την trivago με βάση τις αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και πρώτης Αυγούστου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 11 και 16 Αυγούστου 2016.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ