ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Κυνήγι θησαυρού στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Κυνήγι θησαυρού στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Eurokinissi/Στέλιος Μίσινας (φωτογραφία αρχείου)

Σίγουρα γνωρίζετε ότι η Αθήνα είναι γεμάτη αρχαία. 

Αν δεν γνωρίζετε όμως τις πιο σημαντικές τοποθεσίες είναι ευκαιρία να τις μάθετε την προσεχή Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της δημοφιλούς δραστηριότητας "Κυνήγι του θησαυρού" που διοργανώνει το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Ειδικότερα, με αφορμή τους εορτασμούς των 150 χρόνων από τη θεμελίωσή του, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο σε συνεργασία με τους atenistas διοργανώνουν «κυνήγι αρχαιολογικού θησαυρού» στο κέντρο της πόλης, από τις 11:00-16:00.

Σημείο εκκίνησης είναι η παλιά Βουλή (Σταδίου και Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα). Σε κάθε σημείο θα δίνεται αυτοκόλλητο που θα πιστοποιεί ότι οι κάτοχοι του χάρτη πέρασαν από εκεί. Όσοι συμπληρώσουν και τα 12 αυτοκόλλητα πάνω στον χάρτη τους, μπορούν να έρθουν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και να το επισκεφτούν δωρεάν από τις 12:00 έως τις 16:00.

Το κυνήγι του αρχαιολογικού θησαυρού συνεχίζεται μέσα στον εκθεσιακό χώρο, για μια προσωπική συνάντηση με τις 12 αρχαιότητες της διαδρομής, αλλά και με αρχαιολόγους του μουσείου. Επιπλέον, οι 60 πρώτοι που θα φτάσουν στο Μουσείο και θα έχουν όλα τα αυτοκόλλητα, θα κερδίσουν εκδόσεις του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου που ακολουθεί:

Βρες την πόλη στο Μουσείο! Κυνήγι αρχαιολογικού θησαυρό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ