ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Το νέο fashion hotel του Versace αποπλανεί στο Ντουμπάι

Το νέο fashion hotel του Versace αποπλανεί στο Ντουμπάι
Palazzo Versace Dubai

Στη Μέση Ανατολή τα ξενοδοχεία πολυτέλειας με υπογραφή σχεδιαστών συνεχίζουν την επέλαση τους προσφέροντας υπηρεσίες για εκείνους που δεν χορταίνουν από λάμψη. Νέα άφιξη το Palazzo Versace στο Ντουμπάι.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Dubai Creek και διαθέτει 215 κομψά δωμάτια και 169 πολυτελείς κατοικίες, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη.

"Οι εσωτερικοί χώροι θα διαθέτουν οροφές δουλεμένες στο χέρι με χρυσές λεπτομέρειες, μάρμαρο και μωσαϊκά, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός θα περιλαμβάνει κλασικά μοτίβα της ετικέτας Versace όπως το κεφάλι της Μέδουσας και το Ελληνικό Kλειδί. Ιδιαίτερα έπιπλα και υφάσματα διακοσμημένα με παγώνια, γεράκια και τα άλογα κοσμούν το μεγάλο λόμπι των 1000 τμ με το ψηφιδωτό δάπεδο από μάρμαρο" αναφέρει.

Ένας αιώνας κόσμημα. 100 πολύτιμα χρόνια σε μια έκδοση συλλεκτικής λάμψης

Η κοινοπραξία του οίκου Versace με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Enshaa έγινε πραγματικότητα με τη συνεργία από περισσότερους από 100 εξειδικευμένους τεχνίτες που κλήθηκαν να εργαστούν στην ποικιλία των ψηφιδωτών των πολυτελών κατοικιών του ξενοδοχείου στη Μέση Ανατολή.

"Ο οίκος Versace μετά από τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα λευκά είδη μεταφέρει τη μοναδικότητα και το εμβληματικό του στυλ στη βιομηχανία του leisure" σχολίασε ο Gian Giacomo Ferraris, διευθύνοντας σύμβουλος της Versace. Το ξενοδοχείο είναι η τελευταία προσθήκη στο pοrtfolio των fashion hotels που εγκαινίασε ο ιταλικός οίκος πολυτελείας το 2000 με το πρώτο του Palazzo Versace Gold Coast στην Αυστραλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ