Στη Ζυρίχη ο Αη Βασίλης είναι cool
Οι δρόμοι της Ζυρίχης γέμισαν με... easy riders.
Oι μηχανόβιοι – λάτρεις της Harley Davidson, πήραν την πανάκριβη μηχανή τους, φόρεσαν την κόκκινη άσπρη στολή τους και βγήκαν στους δρόμους για φιλανθρωπικό σκοπό.
Στην πόλη Michendorf, της Γερμανίας, άλλος ένας μηχανόβιος ντύθηκε Άγιος Βασίλης και συμμετείχε στο Nikolaus Lauf (Santa Claus Run).
Στο Μόσχα, ο Άγιος Βασίλης είναι πιο παραδοσιακός. Πήρε το άλογά του και βγήκε βόλτα στην παγωμένη ρωσική πρωτεύουσα.
Στο Auerbach της Γερμανίας η κατάσταση είναι λίγο πιο πολύπλοκη. Ο Αη Βασίλης, πήγε βόλτα με τη μηχανή του, όμως συνάντησε έναν απρόσμενο συνοδοιπόρο. Τον Κούνελο, που αποφάσισε να βγει μήνες πριν το Πάσχα, στους δρόμους της πόλης. Η αμηχανία εμφανής, όμως ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων με τον πρωταγωνιστή του Πάσχα αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν ευχές.
Ανατροπή για την εθνική πόλο ανδρών - Πέτυχε την πρώτη νίκη στα προκριματικά του World Cup (vid)
19:51
«Σφίγγα» ο Λευκός Οίκος για την επίθεση στο Ιράν: «Μόνο ο Τραμπ» ξέρει τι θα κάνει
19:46
Το Ιράν μοίρασε 180.000 χάπια ιωδίου στους κατοίκους του Μπουσέρ για τυχόν διαρροή ραδιενέργειας
19:41
Ισραήλ: Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά από τα αλλεπάλληλα πλήγματα με ρουκέτες και πυραύλους
19:32