Μπάνιο στα παγωμένα νερά της Σιβηρίας
Υπάρχει ένα club στη Σιβηρία που για να συμμετέχεις πρέπει να το λέει η καρδιά σου. Πρόκειται για το club των «κρυόφιλων» χειμερινών κολυμβητών, που λατρεύουν να κάνουν μπάνιο σε θερμοκρασίες δεκάδων βαθμών υπό του μηδενός.
Φορούν το μαγιό τους, κάνουν προθέρμανση, οπλίζονται με το πιο λαμπερό χαμόγελό τους και βουτούν στα βαθιά ακόμη και αν η θερμοκρασία δείχνει 24 βαθμούς υπό του μηδενός.
Οι φωτογραφίες είναι από τον ποταμό Γενισέι, που βρίσκεται στην πόλη Krasnoyarsk, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Σιβηρίας.
Η πόλη Krasnoyarsk, είναι ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά και επιστημονικά κέντρα της Σιβηρίας, καθώς και σημαντικός κόμβος του υπερσιβηρικού σιδηροδρόμου. Στην πόλη εδρεύει, επίσης, το Κρατικό Πανεπιστήμιο Αεροναυπηγικής της Σιβηρίας.
Πότε αναμένεται να καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
01:00
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57
Βενεζουέλα: Εφιάλτης δίχως τέλος και μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
23:48