Φτιάχνοντας noodles στην Ταϊβάν
Noodles, τα ζυμαρικά των ασιατών.
Είναι λεπτές λωρίδες άλλοτε πεπλατυσμένες, άλλοτε κυλινδρικές. Παράγονται από σιτάρι ή ρύζι και μερικά περιέχουν αυγό.
Στην Ευρωπαϊκή αγορά τα βρίσκουμε συσκευασμένα και συνήθως «εμποτισμένα» με συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές ουσίες. Όμως στην Ταϊβάν, την πηγή των noodles, είναι χειροποίητα.
Πηγή: Reuters/Olivia Harris
Η διαδικασία αρκετά δύσκολη. Ετοιμάζεται η ζύμη και στη συνέχεια κόβεται με ειδικές μηχανές σε λεπτές, σχεδόν ημιδιαφανείς λωρίδες. Η πιο δύσκολη διαδικασία είναι η μεταφορά τους σε εξωτερικό χώρο προκειμένου να στεγνώσουν καθώς το μήκος τους είναι αρκετά μέτρα.
Οι εικόνες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters είναι από την επαρχία Changhua.
ΚΟΣΜΟΣ
Ζελένσκι: Μόνο ο Πούτιν και ο Σι Τζινπίνγκ μπορούν να «ωθήσουν» τον Πούτιν προς την ειρήνη
15:26
ΕΛΛΑΔΑ
Νεαροί κρεμάστηκαν στο πίσω μέρος αστικού λεωφορείου για να διασχίσουν την Εγνατία (vid)
15:22
ΕΛΛΑΔΑ
Μπλόκο με τρακτέρ έστησαν στο κόμβο Μεγαλοχωρίου οι αγρότες Τρικάλων
15:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κεφαλογιάννης προς Κομισιόν: «Απαράδεκτες δηλώσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού στις ΗΠΑ»
15:08
ΠΟΛΙΤΙΚΗ