SPONSORED ΤΑΞΙΔΙ

Η απόλυτη εμπειρία διακοπών ξεκινά με λίγα «κλικ» στη Blue Star Ferries

Η απόλυτη εμπειρία διακοπών ξεκινά με λίγα «κλικ» στη Blue Star Ferries

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» του καλοκαιριού, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μπει στη διαδικασία να δρομολογήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν στην οργάνωση των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Έχοντας αφήσει πίσω μας έναν δύσκολο και πρωτόγνωρο χειμώνα, αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη είναι να απολαύσουμε με απόλυτη άνεση το ταξίδι μας, καθώς και τη διαμονή στον προορισμό μας.

Κάπου εδώ βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Πώς θα καταφέρουμε να βιώσουμε μία ξεκούραστη και ξέγνοιαστη εμπειρία διακοπών, όταν η προετοιμασία που χρειάζεται να πραγματοποιήσουμε πριν την αναχώρησή μας, επιβάλλει αρκετές ώρες αναζήτησης στο διαδίκτυο ή κουραστικές επισκέψεις σε τουριστικά πρακτορεία; Δεν θα ήταν όλα πολύ πιο εύκολα, αν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την οργάνωση του ταξιδιού μας με λίγα «κλικ» από τον υπολογιστή ή με ένα «άγγιγμα» στην οθόνη του κινητού μας;

Στα παραπάνω καίρια ερωτήματα δίνει απαντήσεις η Blue Star Ferries, η εταιρεία που δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία με έναν στόλο 12 πλοίων, τα οποία προσεγγίζουν τους αγαπημένους μας καλοκαιρινούς προορισμούς, δηλαδή τις κοσμοπολίτικες Κυκλάδες, τα «παραμυθένια» Δωδεκάνησα, την «αρχόντισσα» της Μεσογείου, την Κρήτη, καθώς και τα «παραδεισένια» νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Όταν λίγα «κλικ» μας οδηγούν σε μαγευτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς

Η αλήθεια είναι πως οι έντονοι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, δεν μας επιτρέπουν να αφιερώσουμε τον χρόνο και την προσοχή που θέλουμε στην οργάνωση των καλοκαιρινών μας διακοπών. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η προετοιμασία που απαιτεί το ταξίδι, μας βάζει στη διαδικασία να ανυπομονούμε για την ημέρα της αναχώρησης, να ονειρευόμαστε γραφικά ασβεστωμένα σοκάκια, αμμουδερές «χρυσές» παραλίες και ηλιόλουστες εικόνες απέραντου γαλάζιου.

Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτές τις καλοκαιρινές εμπειρίες; Απλούστατα να επισκεφθούμε την εύχρηστη ιστοσελίδα της Blue Star Ferries, μέσα από την οποία μπορούμε να ολοκληρώσουμε εύκολα και γρήγορα την κράτησή μας, να πραγματοποιήσουμε web check-in έως 48 ώρες πριν την αναχώρηση και τέλος, να παραλάβουμε το e-ticket ή την κάρτα επιβίβασής μας, κατεβάζοντάς τα στο κινητό ή στο tablet μας.

Αφού ολοκληρώσουμε την παραπάνω διαδικασία, μπορούμε να αναζητήσουμε στην ιστοσελίδα πληροφορίες και προσφορές που αφορούν στον προορισμό που θα επισκεφθούμε, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να εκδώσουμε διαδικτυακά τη βιοδιασπώμενη κάρτα Seasmiles, η οποία μας επιτρέπει να συγκεντρώνουμε πόντους, για να κερδίζουμε προνόμια, δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Έπειτα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να μετράμε τον χρόνο αντίστροφα, μέχρι την ημέρα της αναχώρησής μας!

Βιώνοντας μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία με την «υπογραφή» της Blue Star Ferries

Αν αναλογιστούμε τη φράση «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», καταλαβαίνουμε πως η διαδρομή που θα διανύσουμε για να φτάσουμε στον προορισμό μας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο για την έκβαση των διακοπών μας. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξουμε έναν έμπειρο και αξιόπιστο «συνοδοιπόρο», όπως η Blue Star Ferries, μια εταιρεία που έχει «σφραγίσει» μερικές από τις πιο ξεχωριστές ταξιδιωτικές μας εμπειρίες.

Βέβαια, αυτό οφείλεται στο φιλικό και ευγενικό προσωπικό της, το οποίο είναι πάντα πρόθυμο να μας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, κάνοντας το ταξίδι μας άνετο και απολαυστικό και φυσικά, στις ανέσεις των πλοίων της. Πιο αναλυτικά, επιλέγοντας ένα από τα πλοία της Blue Star Ferries για το ταξίδι μας, θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε στις ευρύχωρες καμπίνες PURE, οι οποίες διαθέτουν ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας που καθαρίζει τον αέρα και τις επιφάνειες, ενώ όσοι από εμάς έχουμε για συνταξιδιώτη το κατοικίδιό μας, υπάρχουν διαθέσιμες οι καμπίνες PET, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Παρόλα αυτά, οι παροχές δεν περιορίζονται εδώ, καθώς τα εστιατόρια Α la Carte μας δίνουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουμε το ταξίδι μας σε μία γαστρονομική εμπειρία, απολαμβάνοντας γευστικές δημιουργίες του διακεκριμένου σεφ Γιώργου Γάτσια, συνοδευμένες από μία εκλεκτή λίστα εγχώριων και ξένων κρασιών. Έπειτα, μπορούμε να συνεχίσουμε την περιήγησή μας στο πλοίο, πραγματοποιώντας μια στάση στα καταστήματά του, τα οποία μας παρέχουν προϊόντα καλλυντικών, είδη ταξιδιού και ένδυσης.

Όσο για τους μικρότερους φίλους της παρέας μας, μπορούμε να προμηθευτούμε για εκείνους από τη ρεσεψιόν, μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές για να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους εν πλω, ενώ αν ταξιδεύουμε σε τετράκλινη εξωτερική καμπίνα, αξίζει να τους συστήσουμε και τον παιδικό ήρωα BlueStarino.

Τέλος, έχει σημασία να γνωρίζουμε πως η Blue Star Ferries, λαμβάνοντας υπόψη της τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν την παρούσα περίοδο, διαθέτει στα πλοία της σύγχρονες μονάδες κλιματισμού με ειδικά συστήματα φιλτραρίσματος, τα οποία παρέχουν 100% φυσικό αέρα στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων της, ενώ ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που συστήνουν οι ειδικοί. Έτσι, μας παρέχει μια αξεπέραστη ταξιδιωτική εμπειρία, για να ξεκινήσουμε με αισιοδοξία, καλοκαιρινή διάθεση και ηρεμία τις φετινές μας διακοπές.