Telegraph: H Ελλάδα ιδανικός προορισμός και για singles
Οι διακοπές σε μικρά οικογενειακά ξενοδοχεία με θέα το απέραντο γαλάζιο, σε Ελλάδα και Τουρκία συμπεριλαμβάνονται, στις 10 καλύτερες ιδέες που μπορούν να επιλέξουν οι ελεύθεροι και ωραίοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, υπάρχουν τουριστικά γραφεία, που προσφέρουν εβδομάδες κοινωνικοποίησης για ελεύθερους ταξιδιώτες, ηλικίας κυρίως από 40 εως 60 ετών, σε επιλεγμένα μικρά, οικογενειακά ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Τουρκία.
Το δημοσίευμα προτείνει στους ταξιδιώτες να μην μοιράζονται το δωμάτιο με κάποιον ξένο που ταξιδεύει και εκείνος ως single για να μειώσουν το κόστος καθώς ο διαφορετικός τρόπος ζωής και οι διαφορετικές συνήθειες μπορούν να προκαλέσουν δυσφορία, αναστάστωση και να χαλάσουν το ταξίδι.
Η εφημερίδα προτείνει ως προορισμό για singles στην Ελλάδα τη Ζάκυνθο.
«Wicker»: Γιατί ο πιο παράξενος κινηματογραφικός σύζυγος της χρονιάς έχει γίνει αντικείμενο πόθου
08:17
Βραζιλία: Ιστορική νίκη Λούλα για τέταρτη θητεία – Ο Μπολσονάρου αμφισβητεί το αποτέλεσμα
08:14
Επιστήμονες ανακάλυψαν τον γιγάντιο μύκητα D-Rex, που όμοιός του δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι τώρα
08:09
Εκλογές στο Ισραήλ: Όσα πρέπει να ξέρετε μέσα από οκτώ ερωτήσεις - απαντήσεις
07:58