Telegraph: H Ελλάδα ιδανικός προορισμός και για singles
Οι διακοπές σε μικρά οικογενειακά ξενοδοχεία με θέα το απέραντο γαλάζιο, σε Ελλάδα και Τουρκία συμπεριλαμβάνονται, στις 10 καλύτερες ιδέες που μπορούν να επιλέξουν οι ελεύθεροι και ωραίοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, υπάρχουν τουριστικά γραφεία, που προσφέρουν εβδομάδες κοινωνικοποίησης για ελεύθερους ταξιδιώτες, ηλικίας κυρίως από 40 εως 60 ετών, σε επιλεγμένα μικρά, οικογενειακά ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Τουρκία.
Το δημοσίευμα προτείνει στους ταξιδιώτες να μην μοιράζονται το δωμάτιο με κάποιον ξένο που ταξιδεύει και εκείνος ως single για να μειώσουν το κόστος καθώς ο διαφορετικός τρόπος ζωής και οι διαφορετικές συνήθειες μπορούν να προκαλέσουν δυσφορία, αναστάστωση και να χαλάσουν το ταξίδι.
Η εφημερίδα προτείνει ως προορισμό για singles στην Ελλάδα τη Ζάκυνθο.
Λάρισα: Ένοχος σε δεύτερο βαθμό 23χρονος που βίασε σε πάρτι συνομήλική του
21:47
Κούβα: Ο επικεφαλής του ΟΗΕ ανησυχεί για «κατάρρευση» λόγω της έλλειψης πετρελαίου
21:36
«Ξεπαγώνει» η σχέση Γαλλίας - Ρωσίας: Στη Μόσχα ανώτατος σύμβουλος του Μακρόν
21:25
Γάζα: Διασώστης της Παλαιστινιακής Ερυθράς Ημισελήνου σκοτώθηκε στη Χαν Γιούνις
21:17