ΤΑΞΙΔΙ

«Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού» τον Απρίλιο στην Σαντορίνη

«Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού» τον Απρίλιο στην Σαντορίνη
youTube / The luxury side of Greece

Στις 29 και 30 Απριλίου 2023 θα πραγματποιηθεί το 1ο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού στη Σαντορίνη.

Συγκεκριμένα, το διεθνούς εμβέλειας Συνέδριο με τίτλο «The Luxury Side of Greece», που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και την εταιρεία Update Entertainment και τελεί υπό τις αιγίδες του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει την Ελλάδα ως ένα ισχυρό προορισμό στον συνεχώς αναπτυσσόμενο Τουρισμό Πολυτελείας με σκοπό να διεκδικήσει την δική της ξεχωριστή θέση μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.

Στην γιορτή αυτή για τον Τουρισμό Πολυτελείας θα φιλοξενηθούν διεθνούς φήμης ομιλητές, επίτιμοι προσκεκλημένοι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο, ισχυροί παράγοντες από τον κλάδο του τουρισμού και δημοσιογράφοι από μεγάλα εγχώρια και διεθνή μέσα με σκοπό να διασφαλιστεί η προβολή της χώρας μας και η ανάδειξη της ως Luxury Travel Destination.

Μέσα από τις πολυποίκιλες θεματικές ενότητες, που θα αναπτυχθούν τόσο δια ζώσης όσο και υβριδικά για να καλυφθεί το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον Τουρισμό Πολυτελείας από εξειδικευμένους ομιλητές της τουριστικής αγοράς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το σύνολο των επιχειρηματιών της Σαντορίνης ακόμα και οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις θα συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή που στόχο έχει να γίνει θεσμός αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα του τουρισμού στο νησί. Περισσότερες πληροφορίες, το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου καθώς και οι ομιλητές θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ