Το σουλτανάτο του Ομάν όπως δεν το έχεις ξαναδεί (pics)
Το σουλτανάτο του Ομάν έχει πρωτεύουσα την Μουσκάτ και σχεδόν 4,5 εκατομμύρια κατοίκους.
Σίγουρα δεν είναι η πρώτη τουριστική επιλογή για τους Ευρωπαίους, όμως όταν δείτε τις ομορφιές του τότε θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.
Οι καταρράκτες Ayn Athum στο Salalah, προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες.
Στην ίδια επαρχία βρίσκεται και η Wadi Darbat (η κοιλάδα Darbat), ιδανική για τους λάτρεις του βουνού και της... Άνοιξης.

Πηγή: REUTERS/Ahmed Jadallah
Την Άνοιξη είναι δύσκολο να παρκάρεις κοντά στο παραθεριστικό κέντρο και πρέπει να σταθμεύσεις το αυτοκίνητο τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο μακριά.
Είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές. Στην ομόνυμη λίμνη, που επίσης υπάρχει στην περιοχή, υπάρχουν βάρκες τις οποίες μπορούν να μισθώσουν οι επισκέπτες.
«Τέλος χρόνου» για τα Τέλη Κυκλοφορίας - Ποιες φορολογικές υποχρεώσεις πρέπει να πληρωθούν σήμερα
09:00
Χωρίς ρεύμα πάνω από 30.000 νοικοκυριά στο Μπουένος Άιρες - «Έπεσε» το δίκτυο λόγω μεγάλης ζήτησης (vid)
08:52
Πότε πρέπει να αποκτούν δικό τους κινητό τα παιδιά; Επιστήμονες έχουν την απάντηση
08:43
Δεύτερη μέρα ταλαιπωρίας για τους επιβάτες του Eurostar: Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων (vid)
08:34