Έχεις δει το Λάος που θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος της Ένωσης των Εθνών της Νότιας Ασίας;
Έχεις δει το Λάος που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2016 η Σύνοδος της Ένωσης των Εθνών της Νότιας Ασίας (ASEAN); Το Λάος, είναι το αρχαίο βασίλειο Lan Xang και είναι η πιο φτωχή χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Το 1975 άνοιξε τα σύνορά του για τους επισκέπτες.
Η πρωτεύουσά του, το Βιεντιάν, θυμίζει κωμόπολη. Μωσαϊκό λαών και πολιτισμών έχει αφομοιώσει στοιχεία από τους Ταϊλανδούς, τους Κινέζους, τους Γάλλους, τους Ρώσους και τους Αμερικανούς.
Το Λουάνγκ Πραμπάνγκ, πριν από την ανεξαρτησία του Λάος, ήταν η βασιλική πρωτεύουσα της χώρας. Αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, αποτελείται από 58 χωριά και έχει περίπου 56.000 κατοίκους. Πήρε το όνομά του από ένα άγαλμα του Βούδα το οποίο προσέφερε η Καμπότζη.

Πηγή: REUTERS/Jorge Silva
Άλλωστε η πόλη είναι γνωστή για τους πολυάριθμους βουδιστικούς ναούς (γνωστοί ως βατ) και τα μοναστήρια του.
Οι φωτογραφίες είναι από το Λουάνγκ Πραμπάνγκ.
SPONSORED
Φωτιά σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με 15 επιβάτες - Έβγαιναν καπνοί από τη μηχανή
20:22
Σεισμός στην Εύβοια: Από Δευτέρα ξεκινούν οι καταγραφές ζημιών - Άμεσα οι αιτήσεις για αποζημιώσεις
20:11
Πρώτη ήττα για Ντουπλάντις μετά από σχεδόν τρία χρόνια και 40 νίκες - Ποιος του στέρησε την κορυφή
20:00
Στις «φλόγες» ξανά η Μέση Ανατολή - «Νόμιμοι στόχοι ΗΠΑ, Ισραήλ και οι σύμμαχοι τους», λέει το Ιράν
19:49