O Μεσαίωνας αναβιώνει στην Αυστραλία (video+pics)
Νεράιδες, ιππότες με πανοπλίες, τάγματα, φαγητό σε κοινή τράπεζα με φρούτα τυρί και κρέας, ανάλογο με εκείνο που έτρωγαν οι άνθρωποι στο Μεσαίωνα - όλα αυτά περιλαμβάνει το St.Ives Medievalfaire που πραγματοποιείται στην Αυστραλία.
Στο Σίδνεϋ, λοιπόν, διοργανώνεται κάθε χρόνο η μεγαλύτερη μεσαιωνική γιορτή του κόσμου.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχεις είναι να φοράς μεσαιωνικά ενδύματα και η πύλη που σε οδηγεί στο... παρελθόν ανοίγει.
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε μεσαιωνικό χωριό και να δουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονταν και ζούσαν οι άνθρωποι εκείνα τα χρόνια.
Έχουν, επίσης, την ευκαιρία να περιηγηθούν στις κουζίνες και να μάθουν πώς γινόταν η προετοιμασία του φαγητού, να παρακολουθήσουν αγώνες ιπποτών με δόρατα και ξίφη, να μάθουν για τα ήθη και τα έθιμα, για τις δυσειδαιμονίες αλλά και πώς γινόταν το εμπόριο.
Στον «αέρα» η ρύθμιση που απαγόρευε τα μετρητά στις παραδόσεις με courier - Τι αλλάζει στις πληρωμές
10:14
Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Χάρης Μαμουλάκης - «Ένας κύκλος έκλεισε»
10:08
Προϋπολογισμός, διαδηλώσεις, Ουκρανία: Η ΕΕ αντιμέτωπη με την «τέλεια πολιτική καταιγίδα»
10:00
Πτήση από Τελ Αβίβ προς Βιέννη έκανε έκτακτη προσγείωση λόγω απειλής για βόμβα -Τι έδειξε η έρευνα
09:56