Ηχηρές νέες αφίξεις και ενδιαφέρουσες επιστροφές στην πιο γευστική ενημέρωση της εβδομάδας
Ο Άρης Βεζενές κατεβαίνει νότια, ο Δημήτρης Κατριβέσης επιστρέφει με ένα νέο concept, καινούρια μαγαζιά παίρνουν θέση και αγαπημένες συνήθειες επιστρέφουν στη γευστική σκηνή της πόλης και τη ζωή μας.
Η εστιατορική σκηνή της πόλης ανανεώνεται διαρκώς και νέες αφίξεις διεκδικούν μία θέση στις προτιμήσεις μας, ενώ αγαπημένα concepts και συνήθειες επιστρέφουν για να μας θυμίσουν πόσο μας αρέσει να κυκλοφορούμε στην Αθήνα μας, τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα.

Το Ekiben προσγειώνεται στα νότια
Τέσσερα χρόνια μετά την γέννησή του στην οδό Σκούφου στο κέντρο της πόλης, το Ekiben Kitchen αποκτά παρουσία στη Γλυφάδα, σε μια περιοχή που παραδοσιακά είχε το κοινό, την περιέργεια και την κουλτούρα να αφομοιώνει concepts που βασίζονται στην απόλαυση, την οικειότητα και την επικοινωνία.

Ακριβώς για αυτό το λόγο, το Ekiben Kitchen South της Γλυφάδας έχει ακόμα περισσότερο «Ekiben» στο DNA του: Νόστιμο, γρήγορο, comfort φαγητό, με συνέπεια και συνοχή, βασισμένο, όπως πάντα, σε προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Και με κάποια πιάτα που βρίσκει κανείς μόνο εδώ. Ένα περιβάλλον high-end-design με ουσία, μέτρο και γνώση που αποθεώνει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Μεγαλύτερος χώρος, εσωτερικός και εξωτερικός, μουσική, cocktails, κρασί και sake να πυροδοτούν διάδραση, επικοινωνία και χαλάρωση. Το Ekiben Kitchen South θα εμπλουτίσει την ιδέα του Εkiben με την ενέργεια των νοτίων προαστίων δημιουργώντας ένα ξεχωριστό σημείο με τη δική του ταυτότητα, από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.

To Ekiben Kitchen είναι από τη φύση του ένα concept σχεδιασμένο πάνω στην ιδέα της κοινότητας. Μιας κοινότητας που απολαμβάνεις να είσαι μέλος της. Γεννήθηκε ως ένα δημιουργικό εγχείρημα μέσα στο Birdman και εξελίχθηκε σε ένα σημείο αναφοράς για την Αθήνα, εμπνευσμένο από την κουλτούρα των Ekiben, των θρυλικών bento boxes που συνοδεύουν τους Ιάπωνες στα ταξίδια με τρένο από την εργασία στο σπίτι.

Σκοπός του Αρη Βεζενέ ήταν από την αρχή να δημιουργήσει ένα σημείο στην πόλη που να ενώνει ανθρώπους με διαφορετικές αναφορές και backgrounds. Πολύ γρήγορα, το Ekiben στο στενό της Σκούφου εξελίχθηκε σε έναν ζωντανό πυρήνα που λατρεύεται από όλες τις «φυλές» της Αθήνας, ένα hotspot για όσους πιστεύουν ότι το φαγητό είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας, αλλά και ένας σταθερός πόλος έλξης για foodies από όλο τον κόσμο που περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για να απολαύσουν μια κουζίνα απλή, αυθεντική και απολαυστικά ηδονιστική.
Info: Λαοδίκης 41, Γλυφάδα

Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση
Ο Δημήτρης Κατριβέσης επιστρέφει δυναμικά στην εστιατορική και μπαρ σκηνή της πόλης με ένα ολοκαίνουριο project, το Smoku, στο οποίο είχαμε αναφερθεί ξανά πριν λίγο καιρό, αλλά τώρα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.Το Smoku Athens λοιπόν είναι το νέο, ανατρεπτικό concept του Δημήτρη Κατριβέση στην καρδιά της Αθήνας, ένας χώρος όπου η ιαπωνική τελετουργία συναντά τη μεσογειακή ψυχή, και η φωτιά μεταμορφώνεται σε σύμβολο δημιουργίας και γεύσης.

Το concept ξεδιπλώνεται σε δύο επίπεδα: μπροστά, ένα ζωντανό urban Japanese bar, μια αθηναϊκή εκδοχή της Japanese pub με cocktails και μικρά delicacies, ενώ στο βάθος ένα speakeasy culinary space που προετοιμάζει τους επισκέπτες για το Smoku The Tasting Room, το Fine Dining 20 θέσεων που θα ανοίξει στις αρχές του 2026. Το project φέρνει στην πόλη μια νέα κουλτούρα, μία izakaya με αθηναϊκή ενέργεια.

Το Smoku Bar σερβίρει craft cocktails με ιαπωνικά αρώματα, μεσογειακές νότες και signature τελετουργίες φωτιάς. Μέλι, χαμομήλι, μάραθος, αγκινάρα, σύκα και ιαπωνικά citrus συναντούν εκλεκτά spirits σε ποτά που ξεχωρίζουν για την καθαρότητα και την ακρίβεια τους. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουμε επιλογές όπως το Geisha Highball, ελαφρύ, δροσιστικό και γεμάτο ιαπωνικά αρώματα και το Mango Teriyaki, φρουτώδες και πικάντικο. Όλα συνοδεύονται από ένα μικρό, επιμελημένο bar food menu με ωμές παρασκευές, fire-kissed bites και izakaya classics σε εκδοχή Smoku.

Τον Δεκέμβριο, το Smoku παρουσιάζει ένα pop-up Japanese Izakaya, μία teaser–εμπειρία πριν από το πλήρες άνοιγμα τον Φεβρουάριο του 2026, που θα διαρκέσει μόλις 60 ημέρες και θα διατίθενται περιορισμένες θέσεις. Κάποιες από τις γεύσεις που θα παρουσιαστούν είναι η αγκινάρα με ponzu και αυγοτάραχο, το αγγούρι με kimchi, shiso και τραγανό σουσάμι και το yakitori με yuzu kosho, tare με στάχτη και miso butter.

Μετά τις γιορτές, ξεκινά η προετοιμασία για το Smoku the tasting room, ένα Fine Dining Restaurant 20 θέσεων. Ένα project που θα επιμεληθεί ο Δημήτρης Κατριβέσης σε συνεργασία με τον Ebbe Volmer, σεφ τριών αστεριών Michelin, προσφέροντας ένα τελετουργικό tasting menu βασισμένο στη φωτιά, τη ζύμωση, την ωμή κουζίνα και το ιαπωνικό craftsmanship.

Το Smoku είναι μια ωδή στη φωτιά, στον χρόνο και στην τέχνη της απλότητας. Το tradinovation μέσα από την ιαπωνική πειθαρχία συναντά την ελληνική πρώτη ύλη και το μεσογειακό ένστικτο. Το αποτέλεσμα είναι καθαρές γεύσεις, ακρίβεια, μεταμόρφωση και δημιουργία χωρίς όρια.
Info: Θησέως 14, Σύνταγμα, 2103313733

September 18
Ένα νέο εστιατόριο ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας, με λειτουργία από το πρωί έως το βράδυ, εμπνευσμένο από όλα εκείνα που εκπροσωπεί ο Σεπτέμβριος. Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές κι αλλαγές. Η φιλοξενία ορίζεται στο μοίρασμα, ενώ βασικός του στόχος, περισσότερο από το να εντυπωσιάσει μέσα από τα μενού ή το design, είναι να αποτελέσει το κεντρικό σημείο δημιουργίας ανθρώπινων κι αυθεντικών στιγμών. Εκεί βρίσκεται η ουσία της ταυτότητάς του.

Πίσω από το εγχείρημα συναντάμε τον Γιάννη Τσαχλή και την Νεφέλη Οφέλια Σαχβερντιάν. Μαζί μεταφέρουν τη φιλοσοφία τους, σε έναν χώρο που υμνεί την απλότητα, τη φυσικότητα και τη μη επιτήδευση. Το September 18 γεφυρώνει την κουλτούρα του πρωινού, του casual dining και του ποτού, με έναν συνδυασμό που μοιάζει να λείπει από την αθηναϊκή αγορά.
Το μενού, το οποίο υπογράφει ο Χρήστος Χανιάς, είναι απλό, εποχικό και σχεδιασμένο για να μοιράζεται, με δέκα επιλογές για πρωινό και δέκα για μεσημεριανό και βραδινό. Τη λίστα κοκτέιλ επιμελείται ο Χρήστος Βαγενάς, ενώ ο καφές είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με τους Create Coffee Roasters.

Ο χώρος, σχεδιασμένος από την Άρτεμις Βαλυράκη και τον Γιώργο Πακαλίδη, με τα φυσικά υλικά, τις γήινες αποχρώσεις και τις διακριτικές αντιθέσεις να πρωταγωνιστούν, βρίσκεται στη Στοά Καΐρη, στην καρδιά του Ψυρρή. Παρότι η περιοχή είναι από τις πιο ζωντανές και πολύβουες της πόλης, ο δρόμος έχει μια δική του ηρεμία, ένα δικό του vibe. Ακριβώς όπως και ο Σεπτέμβριος. Το September 18 θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του, στις 24 Δεκεμβρίου, την παραμονή Χριστουγέννων.
Info: Καΐρη 6, Αθήνα.

Οφλάιν
Το Οφλάιν είναι το νέο σημείο συνάντησης στο Περιστέρι, ένα gathering space που γεννήθηκε από την ανάγκη για επανασύνδεση και πραγματικές στιγμές, συστήνοντάς μας μια νέα, πιο συνειδητή καθημερινότητα, με μότο του το “offline is the new luxury”.

Από νωρίς το πρωί, ο αέρας γεμίζει με το άρωμα του καφέ Area 51, που σερβίρεται με συνέπεια και φροντίδα. Στη βιτρίνα, η ζύμη έχει τον πρώτο λόγο με χειροποίητες φοκάτσιες με προσούτο ή παστράμι, αφράτα bagels, αλλά και γλυκές επιλογές που έχουν ήδη γίνει αγαπημένες, όπως pistachio roll, cinnamon roll, φρεσκοψημένα κρουασάν και red velvet cake, όλα φτιαγμένα καθημερινά στο χώρο, με τη λογική του less but better.

Όσο πλησιάζει το απόγευμα, το Οφλάιν αλλάζει ρυθμό, τα φώτα χαμηλώνουν, τα βινύλια γυρνούν και ο χώρος γεμίζει με ήχους και παρέες. Στο ποτήρι, spritz και δροσερά cocktails· στο πιάτο, pizza slices και μικρά tapas, φτιαγμένα με φρέσκα υλικά και την ίδια απλότητα που χαρακτηρίζει όλο το μενού. Το design αντικατοπτρίζει την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή σκανδιναβική απλότητα και αφαιρετική αισθητική, chrome λεπτομέρειες, ξύλο και μωσαϊκό στο πάτωμα που γείωνει τη μινιμαλιστική αισθητική του χώρου.
Info: Αιμίλιου Βεάκη 60, Περιστέρι

GiO The Margi
Το GiO επιστρέφει στο χειμερινό του «σπίτι» για τη δεύτερη σεζόν του στο The Margi. Μετά τον πρώτο εξαιρετικά επιτυχημένο χρόνο, κατά τον οποίο αγαπήθηκε για την αυθεντική ιταλική κουζίνα και την φινέτσα του, το GiO επιστρέφει δυναμικά στην χειμερινή σκηνή της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Σβήνοντας τα «πρώτα του κεράκια», συνεχίζει με σταθερή φιλοσοφία κι ανανεωμένη αυτοπεποίθηση, παραμένοντας πιστό στην γευστική ταυτότητα που το καθιέρωσε.

Ο χώρος, εμπνευσμένος από τις κλασικές orangerie, διατηρεί τη θερμή, κομψή ατμόσφαιρα που μεταφέρει τους επισκέπτες στην καρδιά της Costiera Amalfitana. Το μενού υπογράφει ο Michelin-starred σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, ενώ τη γλυκιά εμπειρία απογειώνει ο Μανώλης Στήθος, “Chef Pâtissier της Χρονιάς”. Όπως πάντα, τα ολόφρεσκα υλικά από τη Margi Farm αποτελούν το θεμέλιο κάθε πιάτου.

Το GiO διατηρεί τα signature πιάτα που ξεχώρισαν, όπως το Paccheri al Ragú, τα Scaloppine al limone και τα Gnocchi al Tartufo, ενώ παρουσιάζει και επιλεγμένες νέες προτάσεις, με ενδιαφέρουσα προσθήκη το Spaghetti al Pesce, μια μεσογειακή, καθαρή και απόλυτα ιταλική δημιουργία. Το κελάρι του GiO συνεχίζει να προσφέρει μια εκλεκτή συλλογή ελληνικών και διεθνών κρασιών, ενώ η cocktail list από τον Κωνσταντίνο Καρασάββα συνθέτει το ιδανικό pairing για κάθε γεύμα.
Info: Λητούς 11, Βουλιαγμένη, 2108929165

Sunday Roast: η επιστροφή
Καθώς η θερμοκρασία πέφτει και ο χειμώνας έρχεται, το Sunday Roast επιστρέφει κάθε Κυριακή στο Vezené από τις 30 Νοεμβρίου ως παράδοση πλέον των χειμερινών μηνών. Μια παράδοση με νότες νοσταλγίας, εκείνες του κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού, όπου το φαγητό, τα χαμόγελα, οι συζητήσεις και οι ιστορίες ενώνονταν σε μία στιγμή κοινής χαράς.

Γύρω από το τραπέζι, φίλοι, οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα μοιράζονται πιάτα που αγαπήθηκαν και μας έλειψαν, κλασσικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν. Το άρωμα του φαγητού που μόλις βγήκε από τον φούρνο, κρασάτος κόκορας με χοντρό μακαρόνι όπως το θυμόμαστε από τα τραπέζια μας, οσομπούκο με τραχανά, τηγανητό κοτόπουλο που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, λίγη φρέσκια λευκή τρούφα κάπου, χτένια κάπου αλλού. Ξυλόφουρνος, κατσαρόλα, τηγάνι και κάρβουνο, ό,τι ετοιμάζεται σερβίρεται στη μέση του τραπεζιού για να δοκιμάσει όλη η παρέα.

Όπως σε κάθε άλλη μέρα και επίσκεψη στο Vezené, το κρασί κατέχει πολύ ξεχωριστή θέση στη συνολική εμπειρία και του Sunday Roast. Όλες οι ετικέτες έχουν επιλεγεί για να συμπληρώσουν την κυριακάτικη έξοδο, από το αφρώδες καλωσόρισμα έως τα στιβαρά ερυθρά που θα σταθούν δίπλα στα πιάτα με κρέας. Πίσω από το σκεπτικό του Sunday Roast βρίσκονται όλες αυτές οι αναμνήσεις, ιστορίες και εμπειρίες που συναντιούνται στο τραπέζι, συνδέοντας τους ανθρώπους γύρω του.
Info: Βρασίδα 11, Αθήνα, 2107232002

Το 42 Bar και πάλι στην πόλη
Ένα από τα πλέον εμβληματικά μπαρ της Αθήνας επιστρέφει σε νέα τοποθεσία, αλλά με την ίδια διάθεση για όμορφες νύχτες στην πόλη. Αν το 42 ήταν σε άλλη γωνιά του κόσμου, θα ήταν ίσως το Harry’s Bar της Βενετίας, για τους λάτρεις της ιστορίας και της διαχρονικότητας. Μπορεί και το American Bar στο Savoy του Λονδίνου, για το στιλ, την κομψότητα και το attitude. Ή πάλι το Bemelmans Bar της Νέας Υόρκης, για την ανεπιτήδευτη αισθητική και τις μικρές ευφυείς λεπτομέρειες του.

Από τα ελάχιστα στέκια της Αθήνας που μπορούν να υπερηφανεύονται για μακροβιότητα, το 42 Bar έχει αποδείξει πως οι ιστορίες της πόλης γράφονται πάνω στη μπάρα. Ένα «σωστό» ποτό και αντίστοιχα σωστό crowd είναι αρκετά για να συνταχθούν πολλά κεφάλαια με θέμα την αστική νυχτερινή διασκέδαση. Με ψυχή, μυαλό, εμπειρία και χιούμορ, είναι ο χώρος όπου η πρωτεύουσα ντύνεται vintage και urban ταυτόχρονα, και αποτάσσεται το show off.

Με όνομα εμπνευσμένο από την «Ultimate Question», εδώ και χρόνια ξέρει ότι είναι η σταθερή απάντηση, όποια κι αν είναι η ερώτηση, αρκεί να περιλαμβάνει μέσα λέξεις-κλειδιά, όπως γνήσια απόλαυση, απροσποίητα αποστάγματα ή κλασσικά cocktails. Πλέον το συναντούμε σε νέα διεύθυνση μέσα στο Lemos International Centre, με ώριμη ταυτότητα και καθαρό όραμα, το 42 είναι πλέον κάτι περισσότερο από ένα bar. Γίνεται ένας συμπεριληπτικός τόπος συνάντησης για όλους, προσιτός και σοφιστικέ ταυτόχρονα, όπου ερχόμαστε casual ή και over-dressed, με παρέα ή μόνοι, για brunch, after-office ποτό ή ένα cocktail συνοδευόμενο από ένα smart bar food.

Ο Σπύρος Κερκύρας, ιδιοκτήτης του και μοναδικός connoisseur της μπάρας, έχει μεριμνήσει προσωπικά ώστε κάθε ποτό, κάθε πιάτο κάθε τι που συνοδεύει και συμπληρώνει την συνολική εμπειρία να έχει καλή καταγωγή και δυνατή προσωπικότητα, με το «καθαρός πάγος, σωστό ποτήρι, σωστή πρώτη ύλη» να είναι το αδιαπραγμάτευτο μότο του. Έτσι, η κάβα είναι επιλεγμένη με σεβασμό στα αποστάγματα, τα classic cocktails περπατούν στα όρια του οικείου και του καινούργιου, ποτέ όμως του αστείρευτου, ενώ οι signature εκδοχές παίζουν με γήινα στοιχεία, αρωματικά distillates και home-made blends. Με λίγα λόγια, ποτά και cocktails, στιβαρά, με χαρακτήρα 42. Η ομάδα πίσω από τη μπάρα, με την εμπειρία της Bar Solutions, φροντίζει γι αυτό.

Νέοι καιροί, νέα ήθη – ή κατά το 42, νέα διεύθυνση, νέα ωράρια, που πλέον δεν διστάζει να παίξει με όλα τα επίπεδα της ημέρας με τις βρώσιμες επιλογές του να κινούνται από breakfast σε bar bites. Croque madame με τρούφα και poached eggs με αβοκάντο, για πρωινό ή brunch, Roman salad με αβοκάντο Κρήτης, Pollo & Mango με βινεγκρέτ φρούτου, γαρίδες κανταΐφι και pork-crab spring rolls με μαρμελάδα ντομάτα για το μεσημέρι, mini Wagyu burgers, sushi rolls και beef tartare σε brioche για το βράδυ. Αυτές είναι μερικές μόνο προτάσεις από τα around the clock πιάτα του 42 που φέρουν την υπογραφή του Δημήτρη Νίκολη, από το παρακείμενο Sea You.
Όσο για τη μουσική, εδώ συνοδεύει τη διάθεση, δεν την υπαγορεύει… Από smooth jazz σε urban retro grooves, και resident DJs που θα εναλλάσσονται με guest sets. Κι όλα αυτά συχνά ως ακουστικό backdrop σε θεματικές βραδιές, guest mixologists ή pop up εμφανίσεις από τη διεθνή μπαρ σκηνή.
Info: Lemos International Centre, Καρνεάδου 25, Κολωνάκι, 210 7225985

JuJu Bar & Restaurant
Το JuJu Bar & Restaurant του Divani Caravel μας υποδέχεται για μια νέα σεζόν που τιμά τη γοητεία και τη διαχρονικότητα Art Deco, με αφορμή τα 100 χρόνια του ρεύματος των 1920s. Με έμπνευση από τον κινηματογραφικό κόσμο του Fellini αλλά και τη σύγχρονη αισθητική προσέγγιση, το JuJu καλωσορίζει τους θαμώνες σε μια ατμόσφαιρα κομψότητας, θεατρικότητας και refined urban γεύσης.

Το JuJu Bar & Restaurant παρουσιάζει μια νέα γαστρονομική ταυτότητα που συνδυάζει την ελληνική παράδοση με σύγχρονες τεχνικές και δημιουργικές επιρροές. Τα πιάτα χαρακτηρίζονται από καθαρές γεύσεις, ισορροπία και αισθητική φινέτσα, ενώ η έμφαση στην ποιότητα και την εποχικότητα αναδεικνύει κάθε πρώτη ύλη. Στο πλαίσιο αυτό, ο σεφ προτείνει τον Μουσακά Surreal with a Twist, μια παιχνιδιάρικη, υψηλής αισθητικής εκδοχή ενός αγαπημένου ελληνικού πιάτου, με αέρινη κροκέτα μπεσαμέλ και δροσερό gazpacho τομάτας σε έναν συνδυασμό που εκπλήσσει με τη φινέτσα του.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το Seafood Ravioli, με χειροποίητα λεπτά ραβιόλια γεμισμένα με καβούρι και γαρίδες, αρωματισμένα με φλοίδες lime και ολοκληρωμένα με βελούδινη σάλτσα καραβίδας — ένα πιάτο που αποτυπώνει τη σύγχρονη γαστρονομική υπογραφή του JuJu. Το αποτέλεσμα είναι ένα μενού που εξελίσσει την κλασική προσέγγιση και προσφέρει μια εμπειρία υψηλής κουζίνας με φρέσκια ματιά.

Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Art Deco στο χώρο που είναι αφιερωμένος σε αυτό, δημιουργήθηκαν 4 νέα αποκλειστικά signature cocktails που μας μεταφέρουν στην εποχή της δεκαετίας του 1920. Με καθαρές γραμμές γεύσης, premium spirits και ισορροπημένες αρωματικές νότες, τα Felinis, The Gatsby Affair, Midnight Empire και Deco Bloom, σχεδιάστηκαν ώστε να συνοδεύουν ιδανικά το menu του JuJu, διατηρώντας μια εκλεπτυσμένη ταυτότητα που αντανακλά τον κινηματογραφικό χαρακτήρα του JuJu.

Κάθε Σάββατο βράδυ το JuJu πλημμυρίζει με ζωντανές μελωδίες που συμπληρώνουν ιδανικά το ύφος και την ενέργεια του χώρου. Διαχρονικές μελωδίες jazz, bossanova και soul από μοναδικούς ερμηνευτές, δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για μια ξεχωριστή βραδιά -δίνοντάς σας έναν ακόμη λόγο για ένα JuJu night out στην πόλη. Για τις φετινές γιορτές, το JuJu ντύνεται με χριστουγεννιάτικη λάμψη, προσφέροντας ένα ζεστό αλλά και εντυπωσιακό σκηνικό.
Info: Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 2107207000
ΗΠΑ: Αναστολή παροχής βίζας μέσω λοταρίας - Τι έγινε με τον δράστη του πανεπιστημίου Μπράουν
19:29
Ρούμπιο: Σημαντική πρόοδος στις συνομιλίες για το ουκρανικό, αλλά ο τερματισμός αργεί ακόμα
19:20
Λάρισα: Ασθενοφόρο έπεσε σε κλούβα αστυνομίας στο μπλόκο Πλατυκάμπου - Τραυματίστηκε ο συνοδηγός (pic&vid)
19:12
Νέος Κόσμος: Συνελήφθη 41χρονος με ένταλμα από την Τουρκία για εμπόριο ναρκωτικών και ληστεία
19:04