Χίος: Ιστορικό χαμηλό για τις αφίξεις τουριστών

Στο ιστορικό χαμηλό των 2.226 ευρωπαίων τουριστών με πτήσεις τσάρτερ, έκλεισε η φετινή τουριστική περίοδος για τη Χίο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του αεροδρομίου της Χίου που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, από τις αρχές του περασμένου Απριλίου μέχρι την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου, στη Χίο έφθασαν 2.226 επισκέπτες όταν την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, είχαν έρθει 7.214 άτομα.
Όπως σημειώνεται στο ΑΠΕ, και με βάσει όσα τονίζει ο αερολιμενικός Νίκος Νικολούδης, από το 2008 και έπειτα, η πορεία αφίξεων Ευρωπαίων τουριστών στη Χίο, είναι συνεχώς πτωτική.
Η χρονιά που θα θυμούνται οι άνθρωποι του τουρισμού στο νησί ως η κορυφαία σε ό,τι αφορά στον τουρισμό, είναι το 2002, όταν τη Χίο επισκέφθηκαν 22.508 Ευρωπαίοι τουρίστες.

ΚΟΣΜΟΣ
Μακρόν: «Η Γαλλία καταδικάζει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν» - Aντιδράσεις από Βρετανία, Ιταλία
15:41
ΕΛΛΑΔΑ
Δίκη Φιλιππίδη: Ερευνα στο κινητό της καταγγέλλουσας για τα μηνύματα με απόφαση δικαστηρίου
15:41.jpg?t=-IzW20Rw3Ba-HBvNsritWA)
ΕΛΛΑΔΑ
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συμμορίας που έκλεβε οδηγούς ΙΧ
15:28
ΚΟΣΜΟΣ
Απειλές Ιρανού προέδρου προς το Ισραήλ: Η ισχυρή απάντησή μας θα κάνει τον εχθρό να μετανιώσει
15:21
ΕΛΛΑΔΑ