Έβγαζαν selfie σε αεροδιάδρομο και σκοτώθηκαν από αεροπλάνο
Τραγικό θάνατο είχαν δύο νεαρές κοπέλες στο Μεξικό όταν χτυπήθηκαν από μικρό αεροπλάνο καθώς έβγαζαν selfie σε αεροδιάδρομο.
Πρόκειται για την 18χρονη Nitzia Mendoza Corral και η 17χρονη Clarissa Morquecho Miranda που έβγαζαν βίντεο τους εαυτούς τους με τα κινητά τους και ήταν τόσο αφοσιωμένες σε αυτό που δεν αντιλήφθηκαν το μικρό αεροσκάφος που είχε ξεκινήσει τη διαδικασία της προσγείωσης στο αεροδρόμιο της πόλης Chinipas στην επαρχία της Chihuahua.
Τα δυο κορίτσια βρίσκονταν στο πίσω μέρος ενός βαν και ξαφνικά το φτερό του αεροπλάνου τις χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα.
Σύμφωνα με μεξικανικά μέσα η Nitzia σπούδαζε στη Νομική ενώ η Clarissa ήταν τελειόφοιτη μαθήτρια.
Η ταυτότητα του πιλότου δεν έχει γίνει γνωστή και δεν είναι σαφές πώς το αεροπλάνο βρέθηκε τόσο κοντά στο όχημα κατά την προσγείωσή του.
Κεραμέως για Pizza Fan: «Η κυβέρνηση θα στηρίξει τους εργαζόμενους με όλες τις δυνάμεις της»
21:55
Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο φανοποιείο
21:44
Η Τεχεράνη ζητά «περιφερειακή ενότητα» μετά την συνάντηση με Σ. Αραβία, Πακιστάν και Τουρκία
21:33
Ελβετία: Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στον ποταμό Ρήνο - Ψάχνει για μάρτυρες η αστυνομία
21:22