Η Αριζόνα της Κρήτης βρίσκεται στα Χανιά: Οι εντυπωσιακοί πυραμιδωτοί κομόλιθοι από ψηλά (Vid)
Τα πλάνα που βλέπετε βιντεοσκοπήθηκαν στην Κρήτη.
Είναι οι Κομόλιθοι, οι ιδιόμορφοι όσο και εντυπωσιακοί πυραμιδοειδείς σχηματισμοί, στο χωριό Ποταμίδα του Κισσάμου στην κοιλάδα του Τυφλού ποταμού. Αποτελούνται σχεδόν εξολοκλήρου από μαλακό άργιλο που o χρόνος οι δυνάμεις της φύσης "σμίλεψαν" και τους χάρισαν την σημερινή τους μορφή.
Βρίσκονται λίγα μέτρα από τα σπίτια του χωριού σε ένα πολύ γόνιμο πεδινό κομμάτι γης. "Οι φαλακροί λόφοι με την βλάστηση μόνο στην κορυφή τους σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο τουλάχιστον για τον τόπο μας", λέει ο Νίκος Σαράντος, ο οποίος υπογράφει το εντυπωσιακό βίντεο.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ CNNi : Μυστήριο με ρωσικό πλοίο που βυθίστηκε στη Μεσόγειο - Μετέφερε πυρηνικούς αντιδραστήρες στη Β. Κορέα
20:12
ΚΟΣΜΟΣ
Λιθουανία: «Θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε στην αποναρκοθέτηση του Ορμούζ»
19:59
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ηλεκτρική Διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Ανοίγει ο δρόμος υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης του ΑΔΜΗΕ
19:48
ΚΟΣΜΟΣ
Τηλεφωνική επικοινωνία του ΥΠΕΞ Πακιστάν με τον Κινέζο ομόλογο του - Τι συζήτησαν
19:38
CULTURE