Διακοπές: Πού αλλού; Στη Βόρεια Κορέα
Μπορεί η Βόρεια Κορέα να έχει συνδυαστεί στο μυαλό των περισσότερων με τις πυρηνικές δοκιμές, τις ιδιορρυθμίες του Κιμ και την ένταση με τη Σεούλ, όμως η Πιονγιανγκ φιλοδοξεί να μπει για τα καλά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.
Έτσι, παρουσίασε τις τουριστικές ομορφιές της, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε η πρεσβεία της στην Μαδρίτη, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (WTO).
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του WTO, Τάλεμπ Ριφάι, υπό την αιγίδα του πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας στην Ισπανία, Κιμ Χιόκ-Τσολ.
Ο Βορειοκορεάτης διπλωμάτης τόνισε ότι η χώρα του είναι έτοιμη ν' ανοίξει τον τουριστικό της τομέα, αλλά και να μάθει από τον τουριστικό τομέα της Ισπανίας.
Η Βόρεια Κορέα ενδιαφέρεται για την προσέλκυση τουριστών από την Δύση, ενώ γίνονται προσπάθειες για την μείωση σε μία εβδομάδα του χρόνου που απαιτείται για την έκδοση βίζας.
Η σκηνή που έκανε την Λίλι Κόλινς να κλάψει από τα γέλια στο «Emily in Paris» (pics)
14:00
Ζελένσκι: Στηρίζει τριμερή για Ουκρανικό - Ζητά διευρυμένες συνομιλίες με τους Ευρωπαίους εταίρους
13:51
Σκληρή κριτική Τσουκαλά σε κυβέρνηση: «Ωμός εκβιασμός στους αγρότες» (vid)
13:40
Ντοκιμαντέρ για την καλλιτέχνιδα Άγκνες Ντένες με παραγωγό τον Ίθαν Χοκ
13:30