Η Κατερίνα Σολδάτου χορεύει στον αέρα από τη γέφυρα της Χαλκίδας (Vid)
Η Ελληνίδα αθλήτρια και performer εναέριου χορού, Κατερίνα Σολδάτου, ανέβηκε στην Γέφυρα της Χαλκίδας και εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την εμφάνιση της, σε ύψος 35 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.
«Στόχος του πρότζεκτ Greece Has Soul είναι να προωθήσει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση εδώ στη χώρα αλλά και στο εξωτερικό και να υπενθυμίσει στον κόσμο τη μακρά ιστορία της Ελλάδας», δήλωσε για την τολμηρή προσπάθειά της.
Η Κατερίνα Σολδάτου είναι κάτοχος διπλωμάτων Jazz και Modern Dance από το RAD (Royal Academy of Dancing του Λονδίνου), πιστοποιημένη δασκάλα Aerial Yoga και κάτοχος BSc (Mktg) από το Deree College. Αθλήτρια στίβου στις ομάδες του Πανελλήνιου ΓΣ και της Φιλοθέης στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Έχει ασχοληθεί και με άλλα αθλήματα όπως και με τις πολεμικές τέχνες (windsurfing, kick boxing, kung fu, κ.ά.).
Τα τελευταία χρόνια, μετά από μακρόχρονη έρευνα σε θέματα τέχνης και χορού αλλά και έντονης πρακτικής κατέληξε στον “Εναέριο Χορό” (Aerial Dance).
e-ΕΦΚΑ: Ξεκινά η καταβολή του αδειοδωροσήμου σε πάνω από 90.000 οικοδόμους
02:00
Νέα εφαρμογή «Ergani App» για γρήγορες προσλήψεις - Πώς λειτουργεί
01:00
«Τρέχουν» οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό 5.486 εκπαιδευτικών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια
00:30
Από γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος η φωτιά στη Σκύρο - Συνελήφθη 63χρονη
23:59