ΤΑΞΙΔΙ

Οι ιδανικοί προορισμοί για έναν τέλειο γάμο

Οι ιδανικοί προορισμοί για έναν τέλειο γάμο
CNNi

Είστε από αυτά τα ζευγάρια που έχουν βαρεθεί τους παραδοσιακούς ελληνικούς γάμους; Αναζητάτε κάτι διαφορετικό, κάτι πιο χαλαρό ή πιο φαντασμαγορικό σε έναν εξωτικό προορισμό; Αν καταφέρετε να... πείσετε την οικογένειά σας ότι δεν θέλετε να παντρευτείτε με τον πατροπαράδοτο τρόπο, οι επιλογές σας είναι πολλές.

Οι παρακάτω προορισμοί είναι γεγονός ότι απαιτούν αρκετά χρήματα. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε, όμως ρίξτε μια ματιά καθώς μπορείτε να πάρετε ιδέες και να τις προσαρμόσετε στο budget σας.

1. Γάμος στην παραλία στο Pedregal Resort στο Μεξικό

Παρόλο που υπάρχουν αμέτρητες παραλία στις οποίες μπορείτε να παντρευτείτε με φόντο τον υπέροχο ωκεανό, η άγρια ομορφιά της ακτής Baja είναι μοναδική. Στο θέρετρο Pedregal υπάρχει μία απομονωμένη παραλία με ψηλούς βράχους, ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα με το ταίρι σας.

Μεξικό

2. Γάμος στην πόλη στο κάστρο του Leeds στην Αγγλία

Πρόκειται για ένα γραφικό και παραμυθένιο μέρος. Το ιστορικό κάστρο του Leeds είναι ιδανικό για εσάς που έχετε φανταστεί ότι την ημέρα του γάμου σας θα πρωταγωνιστήσετε στο δικό σας παραμύθι.

Αγγλία

3. Γάμος στην πόλη, στο Tribeca Rooftop, στη Νέα Υόρκη

Για όλους εσάς που θέλετε να παντρευτείτε αντικρίζοντας τα φώτα και τα ψηλά κτίρια της Νέας Υόρκης το ιδανικό μέρος είναι το Tribeca Rooftop στο Μανχάταν. Πρόκειται για έναν από τους πιο ρομαντικούς και περιζήτητους χώρους της πόλης. Το ψηλό κτίριο είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει ακόμα και 400 καλεσμένους οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν και να χορέψουν κάτω από τα αστέρια.

Νέα Υόρκη

4. Για έναν γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στη Νέα Ζηλανδία

Εάν επιθυμείτε έναν απλό γάμο, χωρίς υπερβολές και λίγο απομονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο, το ιδανικό μέρος είναι το Helena Bay Lodge στη Νέα Ζηλανδία. Είναι ένα ξενοδοχείο το οποίο διαθέτει πέντε βίλες και απέχει μία ώρα με το αυτοκίνητο από την πλησιέστερη πόλη. Είναι «κρυμμένο» μέσα σε 750 στρέμματα δάσους και το τοπίο είναι μαγευτικό.

Νέα Ζηλανδία

5. Για έναν φαντασμαγορικό γάμο, στο Βιετνάμ

Αν θέλετε ο γάμος σας να είναι το γεγονός της χρονιάς και να έχετε μαζί σας όλους τους συγγενείς και τους φίλους σας, και αν φυσικά το επιτρέπει η τσέπη σας, η καλύτερη επιλογή είναι το InterContinental Danang Sun Peninsula Resort στο Βιετνάμ. Βρίσκεται σε μία καταπράσινη πλαγιά, τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, διαθέτει δύο πισίνες και μία ιδιωτική παραλία.

Βιετνάμ

6. Για έναν οικονομικό γάμο, στην Τζαμάικα

Ποιος είπε ότι για να παντρευτείτε στο εξωτερικό πρέπει να ξοδέψετε μία περιουσία; Το ξενοδοχείο Riu στη Τζαμάικα έρχεται να διαψεύσει τους ενδοιασμούς σας καθώς η τιμή του δωματίου για τρία βράδια φτάνει τα 200 δολάρια. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία υπέροχη παραλία με λευκή άμμο, ιδανικό μέρος για να παντρευτείτε.

Τζαμάικα

7. Πιο κοντινός προορισμός, Ιταλία

Στη λίμνη Como βρίσκεται το Grand Hotel Tremezzo. Οι τελετές πραγματοποιούνται στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου ή στην όμορφη βίλα Carlotta του 17ου αιώνα.

Ιταλία

Με πληροφορίες από: The world's best places for a destination wedding, Krisanne Fordham, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ