TECH

Βιωσιμότητα και αειφορία στην τεχνολογία: Η realme φέρνει στα χέρια μας τη νέα της καινοτομία

Newsroom

DATA PROJECT • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 04

Βιωσιμότητα και αειφορία στην τεχνολογία: Η realme φέρνει στα χέρια μας τη νέα της καινοτομία

00.00/13:34

Ενδελεχής δημοσιογραφική έρευνα, ρεπορτάζ εις βάθος, συνεντεύξεις, ντοκουμέντα, έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας από το podcast Data Project, με την ενημερωτική σφραγίδα και την εγκυρότητα του CNN Greece.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

DATA PROJECT • ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Οι αρχές της βιωσιμότητας και της αειφορίας μπορούν να συνυπάρχουν με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της εποχής και μάλιστα σε ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που έχει στα χέρια του ο σύγχρονος άνθρωπος: Το smartphone του.

Αυτό αποδεικνύει η νέα σειρά κινητών τηλεφώνων της realme, η realme GT 2, την οποία και είχε ως κεντρικό θέμα το podcast Data Project του CNN Greece, με τη Σοφία Μαυραντζά.

Με τον δημοσιογράφο, ειδικό σε τεχνολογικά θέματα του Ομίλου DPG Digital Media Δημήτρη Μαλλά και την Νικολέτα Αθηναίου, Marketing Communications Manager της realme Ελλάδος, η εκπομπή ανέλυσε τα πλεονεκτήματα των νέων smartphones της εταιρείας, παράλληλα με τη φιλοσοφία της για βιώσιμη ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον πλανήτη.

Η realme, ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα κινητών τηλεφώνων αυτή τη στιγμή, κατορθώνει να ενσωματώνει στις συσκευές της μια σειρά από καινοτομίες, που αναπτύσσονται με βάση τις αρχές της βιωσιμότητας. Παράλληλα, αναπτύσσει μία σειρά περιβαλλοντικών δράσεων, ενισχύοντας το «πράσινο» προφίλ της, ώστε ο καταναλωτής που επιλέγει τα προϊόντα της, να έχει στα χέρια του μία υπερσύγχρονη τεχνολογικά συσκευή, απόλυτα συμβατή με τις αρχές της βιωσιμότητας.

Η τεχνολογία 5G ως το μέλλον στις επικοινωνίες και την οποία αξιοποιούν στο έπακρο τα τηλέφωνα της σειράς realme GT 2, η πρώτη στον κόσμο επίπεδη οθόνη 2K AMOLED, με τεχνολογία LTPO 2.0, που διαθέτει το realme GT 2 Pro, με απίστευτα ρεαλιστικά γραφικά που έχουν πλούσια, φυσική και αυθεντική αίσθηση, αλλά και ο καλύτερος επεξεργαστής Android, ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 1, με τον οποίο τροφοδοτείται το realme GT 2 Pro, αναλύονται επαρκώς στο podcast. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον Πρωτοποριακό Αειφόρο Σχεδιασμό της σειράς, τον οποίο και εξηγεί στη συζήτηση η κ. Αθηναίου, μιλώντας για τα κατασκευασμένα από πολυμερές βιολογικής βάσης μέρη της, που μάλιστα έγιναν πραγματικότητα χάρη σε μια πολύ ξεχωριστή συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή βιομηχανικών προϊόντων Naoto Fukasawa.