TECH

Firstage: η πρώτη ψηφιακή μουσική σκηνή φέρνει τις συναυλίες στο σαλόνι σας (vid)

Firstage: η πρώτη ψηφιακή μουσική σκηνή φέρνει τις συναυλίες στο σαλόνι σας (vid)

Τι και αν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία του αγαπημένου σας συγκροτήματος ή είστε κάποια χιλιόμετρα μακριά από την επόμενη ζωντανή εμφάνιση των αγαπημένων σας ρόκερ; Μια νέα εφαρμογή για Android & iOS θέλει να φέρει τη συναυλιακή σκηνή στο χώρο σας και το κάνει χρησιμοποιώντας τεχνολογία διευρημένης πραγματικότητας (Augmented Reality ή AR).

H εφαρμογή "Firstage" διατείνεται ότι είναι η πρώτη "διευρυμένης πραγματικότητας" μουσική σκηνή στον κόσμο.

Ο κατάλογος της εφαρμογής περιλαμβάνει αναδυόμενους ανεξάρτητους καλλιτέχνες από διάφορα μουσικά ρεύματα: μεταξύ αυτών, χιπ-χοπ, ακουστική φολκ και πανκ.

Mε τα εγκυρότερα μέσα να έχουν αφιερώσει άρθρα στην επαναστατική εφαρμογή που ενθουσιάζει τους φιλόμουσους -SPIN Magazine, BBC, The Guardian & WIRED- το "Firsτage" μοιάζει να φέρνει επανάσταση στη διασκέδαση και τις συναυλίες.

Εκτός από ήδη βιντεοσκοπημένες εμφανίσεις των μουσικών που τίθενται στη διάθεση του χρήστη, η εταιρία σχεδιάζει live streaming μιας "διευρυμένης πραγματικότητας" συναυλίας ή ακόμα και ενός "διευρυμένης πραγματικότητας" φεστιβάλ μουσικής.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε περιβάλλον Android και iOS και, πλέον, οι δημιουργοί δεν έχουν πρόβλημα να βρουν αυτιά, πρόθυμα για τις μουσικές δημιουργίες τους. Η μουσική ντύθηκε με ψηφιακό ένδυμα και είναι εντυπωσιακή.

first1

Facebook@Firstage

ΔΗΜΟΦΙΛΗ