Το twitter έλαβε μέτρα μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού του Τραμπ
Η εταιρεία Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε «μέτρα προστασίας», έπειτα την προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ χθες βράδυ λόγω ανθρώπινου λάθους ενός υπαλλήλου της εταιρείας.
Ο λογαριασμός @realdonaldtrump παρέμεινε χθες βράδυ εκτός λειτουργίας για 11 λεπτά πριν αποκατασταθεί και ο Τραμπ χαρακτήρισε «απατεώνα» τον υπάλληλο που ευθυνόταν για το συμβάν.
Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης θα «αποτρέψουν κάτι τέτοιο να συμβεί ξανά», ανέφερε η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό της στο @Twitter Government.
«Δεν είμαστε σε θέση να μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες της εσωτερικής έρευνας ή τις ενημερώσεις για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε, αλλά παίρνουμε αυτό που συνέβη στα σοβαρά και οι ομάδες μας εργάζονται πάνω σε αυτό», υπογράμμισε η εταιρεία.

Πηγή: Reuters
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (02 Οκτωβρίου)
06:30
«Ανακαινίζω»: Μέσα στον Οκτώβριο η προκαταβολή 50% - Έρχεται το «Σπίτι μου 3»
06:00
Ανοίγει ο δρόμος για τουλάχιστον 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2027 - Αναλυτικά οι τομείς
05:00
ΑΑΔΕ: Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική τιμολόγηση
04:00