MWC 2018: ικανοποιημένη από την απόδοση του ομίλου ΟΤΕ η Deutsche Telekom
Την ικανοποίηση του για την πορεία της επένδυσης που έχει κάνει η Deutsche Telekom στον όμιλο ΟΤΕ εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου, Τίμοθι Χέτγκες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της DT στο πλαίσιο του Mobile World Congress (MWC).
Απαντώντας σε ερώτηση Ρουμάνου δημοσιογράφου σχετικά με την πορεία της επένδυσης στον ΟΤΕ με αφορμή τη συμπλήρωση σύντομα 10 χρόνων από την είσοδο της DT στο μετοχικό κεφάλαιο του ελληνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου, ο κ. Χέτγκες τόνισε πως ο ΟΤΕ χαράσσει μία πολύ καλή πορεία και έχει νοικοκυρευτεί. «Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και η διοικητική ομάδα του ΟΤΕ προχωρά με σωστά βήματα» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της DT, προσθέτοντας ότι αναμένει στο μέλλον η σχέση να γίνει πιο στενή, χωρίς, όμως, να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί.
Ερωτώμενος από το CNN Greece αναφορικά με το αν θα υπάρξει ενδιαφέρον για το 5% του ΟΤΕ που πουλά η ελληνική κυβέρνηση, ο κ. Χέτγκες απέφυγε ουσιαστικά να απαντήσει σημειώνοντας ότι η DT θα εξετάσει τις περιστάσεις και θα αποφασίσει ανάλογα.
Τέλος, η Ελλάδα θα είναι στο δεύτερο «κύμα» των χωρών όπου δραστηριοποιείται η Deutsche Telekom όπου θα γίνει δοκιμή δικτύου κινητής τηλεφωνία 5ης γενιάς (5G). Πιθανότατα, οι δοκιμές αυτές θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019.
Αποστολή στη Βαρκελώνη
Φωτιά στο Καρύδι Λασιθίου - Εστάλη μήνυμα του 112 για ετοιμότητα
07:15
Η «επόμενη ημέρα» των πυρόπληκτων το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης- Σε θέσεις μάχης η αντιπολίτευση
07:05
Καιρός σήμερα: Παραμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα - Στα 7 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο
07:00
Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου: Σε πορτοκαλί συναγερμό σήμερα (6/08) σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια
06:45