TECH

Εξερευνώντας τις δυνατότητες των smartphones του μέλλοντος

Εξερευνώντας τις δυνατότητες των smartphones του μέλλοντος

Δύο ακόμη εξελιγμένα smartphones έρχονται να προστεθούν στη σειρά των υπερσύγχρονων συσκευών της εταιρείας που έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής στη χώρα μας. Ο λόγος για τα νέα Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus που προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες στους χρήστες, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους.

Με μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά έρχονται να αλλάξουν τον κόσμο των έξυπνων τηλεφώνων όπως τον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, φέροντάς μας ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον. Συγκεντρώσαμε τα πέντε βασικά στοιχεία που τα έκαναν να ξεχωρίσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας τους.

Πλήρης οθόνη νέας γενιάς

Η μεγάλη εξατομικευμένη οθόνη, ξεχωρίζει τόσο για τον λεπτό και κομψό σχεδιασμό της με στρογγυλεμένες άκρες, όσο και για την ποιότητά της. Προσφέρει πιο ευρύ οπτικό πεδίο και είναι ιδανική για προβολή βίντεο. Επιπλέον, προσφέρεται για τους gamers, που έχουν τη δυνατότητα να παρατηρούν καλύτερα λεπτομέρειες, χαρίζοντάς τους το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης σε κάθε «μάχη». Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή 14nm Snapdragon που διαθέτουν τα νέα κινητά της Xiaomi επιτρέπει τη χρήση ακόμη και των πιο απαιτητικών παιχνιδιών, με πολύ χαμηλή κατανάλωση ισχύος.

Ποιότητα που υπερέχει

Τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus διακρίνονται για την ποιότητά τους και αυτό διότι έχουν ελεγχθεί διεξοδικά και έχουν δοκιμαστεί. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Πιο συγκεκριμένα, έχουν υποβληθεί σε 14.571 δοκιμές αξιοπιστίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της ποιότητάς τους! Αξίζει για παράδειγμα να αναφέρουμε, ότι χάρη στις δοκιμές αυτές το ποσοστό θραύσης της οθόνης έχει μειωθεί κατά 30%, ενώ παρέχεται διπλή προστασία για τον δέκτη και το ηχείο.

2

Μπαταρία που διαρκεί

Για αρκετούς η μπαταρία αποτελεί ένα από τα βασικά κριτήρια πριν την επιλογή ενός έξυπνου κινητού τηλεφώνου. Και αυτό διότι, τα smartphones αποτελούν βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, με τα οποία μπορούμε να διαχειριστούμε εύκολα και γρήγορα τις υποχρεώσεις μας. Τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus, είναι ιδανικά για κάθε σύγχρονο εργαζόμενο -και όχι μόνο- καθώς διαθέτουν μπαταρία υψηλής χωρητικότητας (πιο συγκεκριμένα, το Redmi5 διαθέτει 3300mAh και το Redmi5 Plus 4000mAh). Παράλληλα, χάρη στη βελτιστοποίηση εξοικονόμησης ισχύος του συστήματος MIUI, η συνεχής αναπαραγωγή βίντεο για 15 ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα, γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

Κάμερα 1.25μm pixel

Επειδή πλέον βγάζουμε αποκλειστικά φωτογραφίες με τα κινητά μας, τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus επενδύουν στην κάμερα, προσφέροντας υψηλή ανάλυση και χαρίζοντας καθαρές φωτογραφίες ανεξαρτήτως εάν είναι ημέρα ή νύχτα. Διαθέτουν κάμερα 1.25μm pixel και υψηλή ανάλυση 12 MP, με το Redmi 5 Plus να διαθέτει και διπλό LED φλας.

3

Εξαιρετικές ταχύτητες!

Τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus ενσωματώνουν το περιβάλλον χρήστη MIUI της Xiaomi. Συγκεκριμένα χρησιμοποιούν την ένατη εκδοχή του, που τα κάνει ακόμα πιο γρήγορα. Οι εφαρμογές εκκινούν ταχύτατα, ενώ διαθέτουν λειτουργίες συντόμευσης, όπως portal και διαχωρισμό οθόνης.

Περισσότερα για τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus και τις δυνατότητές τους μπορείτε να μάθετε εδώ αλλά και με μία επίσκεψη στο Mi Store Greece, στον πρώτο όροφο του My Golden Hall.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ