Διαθέσιμες πλέον διευθύνσεις στο Web με κατάληξη .ελ
Την έναρξη λειτουργίας του Μητρώου Ονομάτων Χώρου (domain names) με κατάληξη .ελ ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Η εκχώρηση των εν λόγω domain names θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια.
Για το τρίμηνο, από 10 Ιουλίου έως 10 Οκτωβρίου 2018, οι κάτοχοι ήδη εκχωρημένων domain names .gr θα μπορούν με προτεραιότητα να καταχωρήσουν το ίδιο ή ομόγραφο domain name με κατάληξη .ελ. Εάν το domain.gr είναι ελεύθερο, τότε όλοι μπορούν, ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Μητρώου, να καταχωρήσουν το αντίστοιχο domain name με κατάληξη .ελ.
Από τις 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00, όλα τα μη δεσμευμένα domain names με κατάληξη .ελ θα είναι διαθέσιμα προς εκχώρηση σε κάθε ενδιαφερόμενο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό της ΕΕΤΤ και χωρίς ειδικούς περιορισμούς.
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα υποβάλετε αίτηση
01:00
Σε λειτουργία τέθηκε το υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ - Ποιες οι νέες δυνατότητες
00:30
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49