TECH

Η Revolut λανσάρει μεταλλική κάρτα

Η Revolut λανσάρει μεταλλική κάρτα

Οι εταιρείες του χρηματοπιστωτικού κλάδου αναζητούν νέους τρόπους προσέλκυσης πελατών και η τελευταία ιδέα δείχνει να είναι οι κάρτες από μέταλλο!

Μία τέτοια λανσάρει άμεσα η Revolut, από τις μεγαλύτερες fintech startups παγκοσμίως με τους κατόχους της συγκεκριμένης κάρτας να έχουν αρκετά οφέλη. Η νέα μεταλλική κάρτα υποστηρίζει ανέπαφες συναλλαγές και έχει σχεδιαστεί με απίστευτη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Έχοντας 3 φορές το βάρος μιας συνηθισμένης κάρτας, η Revolut Metal παράγεται από ένα ενιαίο φύλλο από ενισχυμένο ατσάλι χρησιμοποιώντας ένα διαμαντένιο τρυπάνι ακριβείας. Στη συνέχεια στρώθηκαν στην κάρτα σωματίδια βαφής χρησιμοποιώντας μια φυσική εναπόθεση ατμών, με τα στοιχεία του κατόχου χαραγμένα πάνω στην κάρτα χρησιμοποιώντας λέιζερ υψηλής ακρίβειας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι Revolut Metal πελάτες θα λαμβάνουν έως 1% επιστροφή χρημάτων σε όλες τις συναλλαγές με κάρτα που πραγματοποιούνται εκτός Ευρώπης, καθώς και 0,1% για όσες γίνονται εντός Ευρώπης. Οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν την επιστροφή σε οποιοδήποτε από τα 25 νομίσματα που υποστηρίζει η Revolut ή τα 5 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου και του Bitcoin.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ