TECH

Ελληνική έκδοση για τη Revolut και επέκταση στη Μάλτα

Ελληνική έκδοση για τη Revolut και επέκταση στη Μάλτα

Στην ελληνική γλώσσα θα είναι πλέον διαθέσιμη η εφαρμογή της Revolut, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης fintech startup στην Ευρώπη, η οποία έχει αποκτήσει σημαντική παρουσία και στη χώρα μας, έχοντας φθάσει στις 70.000 χρήστες.

Η κίνηση για τη μετάφραση της εφαρμογής στα ελληνικά δείχνει τη δέσμευση που υπάρχει από την πλευρά της Revolut για την Ελλάδα, ενώ αναμένεται να βοηθήσει περαιτέρω στην περαιτέρω ανάπτυξη της στη χώρα μας, προσελκύοντας νέους χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα αγγλικά.

Παράλληλα, η Revolut προχώρησε σε επίσημη έναρξη της λειτουργίας της και στη Μάλτα, όπου έτυχε θερμής υποδοχής με τον πρωθυπουργό της χώρας Joseph Muscat να την καλωσορίζει μέσω Twitter. Σημειωτέον πως η Μάλτα επιδιώκει να ενισχύσει την παρουσία της χώρας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και να χαρακτηριστεί ως «blockchain island» προσελκύοντας επενδύσεις από όλο τον κόσμο. «Η Μάλτα είναι μια αγορά κλειδί για την Revolut” όπως δηλώνει ο Δημήτρης Λιτσικάκης που ήδη εκτελεί χρέη Country Manager στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Αυτό προκύπτει από την υψηλότατη διείσδυση που απολαμβάνει η Revolut στην χώρα της Μεσογείου, που ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 7%»

Τέλος, η Revolut, η οποία αριθμεί πλέον περισσότερους από 2,5 εκατ. πελάτες σε όλη την Ευρώπη, συνεχίζει τις παρουσιάσεις καινοτόμων υπηρεσιών μετά το πετυχημένο λανσάρισμα της Revolut Metal, που «ξεπούλησε» 10.000 μεταλλικές κάρτες μέσα στις πρώτες 3 ώρες κυκλοφορίας. Η νέα δυνατότητα είναι αυτή της προσθήκης ενός αστείου GIF στα αιτήματα αποπληρωμής με τον στόχο να μην είναι άλλος παρά η εξάλειψη της αμηχανίας της αποπληρωμής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ