TECH

Pokemon Go: Το «μυστήριο» με το νέο Pokemon που κανείς δεν μπορεί να… πιάσει!

Pokemon Go: Το «μυστήριο» με το νέο Pokemon που κανείς δεν μπορεί να… πιάσει!
Pixabay

Για πολλούς, το Pokemon Go δεν ήταν μια «μόδα» που ήρθε κι έφυγε. Όσοι παρέμεινα πιστοί στο παιχνίδι, βιώνουν κάτι αρκετά παράδοξο, αφού ένα νέο Pokemon, άγνωστο ως τώρα, έκανε την εμφάνισή του!

Το περίεργο νέο Pokemon ονομάζεται «Pokemon 891» και ακόμη και ο πιστότερος fan του παιχνιδιού δεν ξέρει πώς να… το διαχειριστεί. Το μικρό ζώο έχει σώμα φαντάσματος, κεφάλι βίδας παξιμάδι και έχει μόνο ένα μάτι, κοιτάζοντας «απειλητικά» τον εκάστοτε παίχτη μέσα από μία τρύπα.

Ό,τι αφορά το 891 είναι περίεργο, αλλά αυτό που έχει προκαλέσει τις μεγαλύτερες αντιδράσεις είναι πως κανένας δεν έχει καταφέρει να το πιάσει στην πραγματικότητα, αφού όταν εγκλωβίζεται στην poke ball μεταμορφώνεται στο κλασικό Pokemon, Ditto.

132


Ditto - Πηγή: pokemon.com

«Πανικός» έχει δημιουργηθεί και στο Twitter, καθώς οι παίχτες ζητούν συμβουλές και εξηγήσεις.

Μερικοί υποστηρίζουν πως οι Niantic Labs (η εταιρεία πίσω από το Pokemon Go) διάλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να συστήσει το νέο πλάσμα του παιχνιδιού.

Ακόμη και ο επικεφαλής του παγκόσμιου τμήματος marketing έχει μείνει άναυδος με αυτή τη νέα προσθήκη, καθώς ανάρτησε φωτογραφία του 891 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με την περιγραφή «???»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ