TECH

Όχι, η Κιμ Καρντάσιαν δεν έριξε το Apple Store

Όχι, η Κιμ Καρντάσιαν δεν έριξε το Apple Store

Η νέα εφαρμογή γεμάτη από emojis της Κιμ Καρντάσιαν κυκλοφόρησε την προηγούμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με την ίδια, τα «Kimoji» έριξαν το Ίντερνετ. Η Αpple τη διαψεύδει.

Με κόστος 1,99 δολάρια στις ΗΠΑ και 1,49 λίρες στη Μεγάλη Βρετανία ο κάθε χρήστης smartphone μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί στους ψηφιακούς του διαλόγους εικονίδια από τη χυμώδη reality star για ένα πιο πληθωρικό texting.

Στα εικονίδια που η ευφυέστατη επιχειρηματίας κυκλοφόρησε με τις ευλογίες του συζύγου της Κάνιε Ουέστ που δήλωσε “κατενθουσιασμένος” η Κιμ διαθέτει το μπούστο της με ή χωρίς στηθόδεσμο, τος γοφούς και άλλα ανατομικά της μέλη σε ψηφιακή έκδοση. Σύμφωνα με την ίδια η ζήτηση ήταν τέτοια ώστε κράσαρε το Apple Store, μια συνέπεια της διασημότητας της που την εξανάγκασε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ τα Kimojis αναζητήθηκαν από 9.000 χρήστες κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου γιατί τα avatar της ΚΚ τα θέλουν πολλοί.

Σύμφωνα με την Apple δεν συνέβη κάτι τέτοιο. “Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Kιμ Καρντάσιαν να έφερε οποιοδήποτε πρόβλημα στο App Store της Apple ούτε για μια στιγμή” δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας στο TechInsider. Φήμες θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να ανταποκρίθηκε με το πέμπτο emoticon της στην πρώτη σειρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ