Η μανία «Pokemon Go», παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για smartphones, είχε εκτοξεύσει τα κέρδη της εταιρείας κατά δισεκατομμύρια δολάρια. Τώρα, η Niantic, η εταιρεία που λάνσαρε το παιχνίδι, στοχεύει πιο ψηλά.

Όπως ανακοινώθηκε, σε συνεργασία με την Warner Bros, έρχεται ένα νέο παιχνίδι για τα κινητά τηλέφωνα που θα μοιάζει με το Pokemon Go αλλά θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του Χόγκουαρτς και της μαγείας. Πρόκειται για το «Harry Potter: Wizards Unite».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αντί για Pokemon, στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι χρήστες θα κυνηγούν μαγικά αντικείμενα, αναμνήσεις και πλάσματα, ενώ θα μαθαίνουν και ξόρκια.

Μπορεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας να μην έχει γίνει γνωστή ακόμα, ωστόσο κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν παίξει ένα demo. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν διαρρεύσει, το παιχνίδι θα έχει έναν χάρτη στον αληθινό κόσμο και οι παίχτες θα πρέπει να πηγαίνουν σε διάφορα μέρη για... ειδικές αποστολές.

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού έχουν μεγάλες προσδοκίες για το δημιούργημά τους και ισχυρίζονται ότι δίνει ένα κίνητρο στον κόσμο να βγει έξω με τους φίλους του και να παίξει.

Επίσης, στο «Harry Potter: Wizards Unite» ο κάθε χρήστης θα μπορεί να επιλέξει τον δικό του οίκο στη σχολή μαγείας του Άλμπους Ντάμπλντορ. 

 

 

Διαβάστε επίσης