TECH

Το P30 Prο είναι το επόμενο «στοίχημα» της Huawei

Το P30 Prο είναι το επόμενο «στοίχημα» της Huawei

Η σειρά Ρ, και ειδικά το περσινό Huawei , ήταν αυτή που έδωσε σημαντική ώθηση στην προσπάθεια της Huawei να βρεθεί μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών smartphones. Το επόμενο μοντέλο της σειράς είναι δεν είναι άλλο από το P30, το οποίο παρουσιάζεται την επόμενη Τρίτη (26 Μαρτίου) και οι προσδοκίες είναι κάτι παραπάνω από μεγάλες για τη νέα «ναυαρχίδα» της Huawei.

Οι φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες αναφορικά με το P30 Pro κάνουν λόγο για μία άκρως εντυπωσιακή από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών συσκευή, ιδίως στον τομέα της κάμερας. Η βασική προσθήκη είναι ένας τέταρτος αισθητήρας που θα δίνει το βάθος πεδίου, ενώ ο ασπρόμαυρος φακός, θα αντικατασταθεί πλέον με έναν υπερευγώνιο, μια κίνηση που έχει ήδη συμβεί και στο Mate 20.

Αντίστοιχα, στην περίπτωση της telephoto κάμερας όλοι μιλούν πλέον για την αντικατάστασή της με μία περισκοπικής που θα προσφέρει και μέχρι 10x οπτικό zoom, κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά σε smartphone και το αποτέλεσμα εκτιμάται πως θα είναι αρκούντως εντυπωσιακό.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό, η οθόνη αναμένεται να μεγαλώσει κατά 0,4 ίντσες, αν και το κυριότερο στοιχείο είναι πως θα καταλαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια της μπροστινής πλευράς με την εμπρόσθια κάμερα να καταλαμβάνει απλώς ένα πολύ μικρό κομμάτι στο κέντρο. Επιπλέον, η μνήμη έχει «ενισχυθεί» όπως και ο αποθηκευτικός χώρος, ενώ ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρχουν 1-2 εκπλήξεις ακόμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ