TECH

To Mi Fan Festival ήρθε και στην Ελλάδα

To Mi Fan Festival ήρθε και στην Ελλάδα

Ένας βασικός λόγος που η Xiaomi θεωρείται ότι διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους κατασκευαστές ψηφιακών προϊόντων είναι η διευρυμένη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει. Τα προϊόντα με την επωνυμία Mi δεν περιορίζονται σε smartphones και φορητούς υπολογιστές, αλλά περιλαμβάνουν από wearables και «έξυπνες» λάμπες μέχρι κάμερες ασφαλείας και σκούπεςρομπότ!

Ένας άλλος λόγος που η Xiaomi έχει αποκτήσει το δικό της κοινό, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως… fans club, είναι ότι πρόκειται για έναν κατασκευαστή που επιδιώκει τα προϊόντα του να είναι σε προσιτές τιμές και σε κάθε περίπτωση η αγορά ενός Mi προϊόντος να χαρακτηρίζεται ως «έξυπνη» και με πολύ καλή σχέσης τιμής προς απόδοση.

Οι fans της Xiaomi πάντως όπως και γενικότερα οι καταναλωτές που αναζητούν προϊόντα με κορυφαία χαρακτηριστικά σε προσιτές τιμές έχουν την ευκαιρία μέχρι τις 5 Μαΐου να βρουν ουκ ολίγα Mi προϊόντα σε προσφορές, οι οποίες χαρακτηρίζονται το λιγότερο ως «έξυπνες» αγορές.

To Mi Fan Festival, όπως ονομάζεται το «φεστιβάλ» προσφορών της Xiaomi που είναι ήδη σε εξέλιξη, έχει κυριολεκτικά προϊόντα για κάθε ανάγκη και κάθε πορτοφόλι. Η λίστα των προσφορών είναι αρκετά εντυπωσιακή και περιλαμβάνει καταρχήν Xiaomi smartphones σε εξαιρετικές τιμές για όσους αναζητούν να αγοράσουν ένα κινητό τηλέφωνο πριν το Πάσχα. Επίσης, υπάρχουν πολλά προϊόντα που σχετίζονται με το χώρο του σπιτιού και πρόκειται για συσκευές που θα κάνουν πιο «έξυπνο» ένα νοικοκυριό.

Για παράδειγμα, το Mi Robot Vacuum είναι μία σκούπα – ρομπότ που κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Οι έξυπνες λάμπες ανάβουν όποτε το επιθυμείτε εσείς -συν ότι είναι πλέον διαθέσιμες σε τιμές προσιτές για κάθε βαλάντιο. Και υπάρχουν, φυσικά, και αρκετές wearable συσκευές και κυρίως smartwatches και smartbands που επιτρέπουν στους κατόχους του να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους όταν γυμνάζονται αλλά και να ενημερώνονται για τα μηνύματα και τις κλήσεις που έχασαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ