Επανήλθαν Facebook, Instagram και WhatsApp
Προβλήματα αντιμετώπισαν οι χρήστες των Facebook, Instagram και WhatsApp, καθώς τα τρία δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα «έπεσαν» για λίγη ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης.
Όσοι προσπαθούσαν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους έβλεπαν το μήνυμα:
«Συγγνώμη, κάτι πήγε στραβά. Προσπαθούμε να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα».
Στην Ελλάδα, το πρόβλημα έγινε αντιληπτό από τους χρήστες που προσπάθησαν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους μέσω σταθερού υπολογιστή ή λάπτοπ. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκαν αντίστοιχα προβλήματα στην πλοήγηση μέσω έξυπνων κινητών τηλεφώνων.
Το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες, με αρκετούς χρήστες να παραπονιούνται μέσω Twitter.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του σύντομου «μπλακ άουτ».
Υπενθυμίζεται πως τα κοινωνικά δίκτυα είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα και την 14 Απριλίου 2019, προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στους χρήστες.


SPONSORED
Ληστεία στην Κάτω Τιθορέα: Η στιγμή που οι δράστες... ψύχραιμοι μαζεύουν τα λεφτά από τον δρόμο
13:35
Πόθεν έσχες Αλέξη Τσίπρα: Το εισόδημά και οι οφειλές - Τα ακίνητα και η μηχανή
13:33
La Repubblica: H Ιταλία ξεπερνά την Ελλάδα στο δημόσιο χρέος - Γίνεται ο αδύναμος κρίκος της Ευρώπης
13:22
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνέργεια στους συλληφθέντες
13:21