TECH

Πέντε πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορεί να κάνει η τηλεόρασή σου

Πέντε πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορεί να κάνει η τηλεόρασή σου

Κατέχουν ξεχωριστή θέση στην «καρδιά» και το σαλόνι των Ελλήνων και από… χαζοκούτια έγιναν οι «εξυπνότερες» συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας στα νοικοκυριά της χώρας.

Ο λόγος για τις Smart TV, οι οποίες βρίσκονται πλέον σε κάθε σπίτι και σταδιακά αντικαθιστούν, όχι μόνο τις συμβατικές τηλεοράσεις και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα! Εκτός από δέκτες δορυφορικού και επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, οι «έξυπνες» TV προσφέρουν τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο, προβάλλοντας ανεξάντλητο περιεχόμενο «on-demand», διαθέτουν χιλιάδες εφαρμογές και μπορούν να ανταλλάξουν δεδομένα με άλλες συσκευές, δίνοντας τον πλήρη έλεγχο στα χέρια του χρήστη.

Apps

Η μάχη που δίνουν οι «έξυπνες» τηλεοράσεις με τα smartphone είναι… οριακή, καθώς οι Smart TV δεν έχουν πλέον τίποτα να ζηλέψουν από ένα κινητό τηλέφωνο. Από τη στιγμή που η πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι εφικτή και από το τηλεκοντρόλ, οι χρήστες μπορούν να ψυχαγωγηθούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και από την οθόνη της τηλεόρασης με διαφορά πολλών… ιντσών. Οι χρήστες, δηλαδή, έχουν στη διάθεσή τους τα Google Apps, τα οποία είναι διαμορφωμένα για Android TV, μεταξύ των οποίων, τα YouTube, Red Bull TV, NBA, Eurosport. Επίσης, οι χρήστες δεν στερούνται ψυχαγωγίας ούτε στον τομέα του gaming! Οι gamers μπορούν, παραδείγματος χάρη, να παίξουν όλα τα αγαπημένα τους video games και να απολαύσουν πάνω από 5.000 apps εύκολα μέσω της WIND VISION, έχοντας συνδέσει το Bluetooth χειριστήριό τους με τον αποκωδικοποιητή της εταιρείας.

2

Τηλεόραση παντού

Εκτός, όμως, από τις εφαρμογές, ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των Smart TV είναι, εκτός από τη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές, και ο διαχωρισμός της οθόνης σε διαφορετικά κανάλια περιεχομένου. Κατά συνέπεια, ο θεατής απελευθερώνεται από τα «δεσμά» της μίας οθόνης χάρη στα οφέλη που προσφέρει η multiscreen εμπειρία της WIND VISION και έχει τη δυνατότητα της ταυτόχρονης παρακολούθησης διαφορετικού περιεχομένου ανά πάσα στιγμή.

3

Πλήρης έλεγχος

Οι Smart TV ενισχύουν τις τεχνολογικές δυνατότητες της συνδρομητικής τηλεόρασης, η οποία υποστηρίζει την ετεροχρονισμένη θέαση μέσα από πρωτοποριακές και εύχρηστες λειτουργίες. Οι συνδρομητές της WIND VISION, παραδείγματος χάρη, απολαμβάνουν το «Catchup», μία λειτουργία που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα αγαπημένα του προγράμματα μέχρι και 7 ημέρες από την αρχική τους προβολή, καθώς και την επανεκκίνηση ζωντανού προγράμματος… σε περίπτωση που χαθούν τα πρώτα κρίσιμα λεπτά μιας εκπομπής ή ενός αγώνα. Επειδή, μάλιστα, τις περισσότερες φορές οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, τα προχωρημένα features «pause, play, rewind» δίνουν τον πλήρη έλεγχο της χρονικής προβολής, οποιουδήποτε περιεχομένου, ανά πάσα στιγμή.

4

Ποιότητα και ευκρίνεια

Η εξέλιξη της ποιότητας των τηλεοράσεων δεν περιορίζεται αποκλειστικά στις προηγμένες λειτουργίες και εφαρμογές, αλλά και στην ποιότητα που περιεχομένου που προβάλλουν. Έτσι, ο πλήρης έλεγχος συνοδεύεται από υπερύψηλής ανάλυσης τηλεοπτικό περιεχόμενο, γεγονός που αναβαθμίζει τη μικρή οθόνη του καθιστικού σε… προτζέκτορα κινηματογραφικών προδιαγραφών. Οι συνδρομητές της WIND VISION απολαμβάνουν αυτήν τη δυνατότητα αναπαραγωγής υπερηψηλής ανάλυσης των σύγχρονων τηλεοράσεων με το πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο που προσφέρει η υπηρεσία, βελτιώνοντας κατά πολύ την εμπειρία θέασης για τους καταναλωτές.

5

Ανεξάντλητο περιεχόμενο

Οι Smart TV σβήνουν και τη «δίψα» για αθλητικές διοργανώσεις, ντοκιμαντέρ, σειρές και ταινίες, η οποία φαίνεται να είναι ανεξάντλητη στη χώρα μας. Σε αυτό βοηθούν η WIND VISION και το Netflix, καθώς είναι η πρώτη υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης με λογισμικό Android TV που συνεργάζεται με την πιο δημοφιλή υπηρεσία on demand στον κόσμο! Κατά συνέπεια, βραβευμένες κλασικές ταινίες και σειρές, ντοκιμαντέρ, αλλά και περιεχόμενο για παιδιά, κάνουν πιο «πλούσια» την οικιακή ψυχαγωγία για τους χρήστες των Smart TV, οι οποίοι μπορούν, μάλιστα, με το Full Pack της WIND VISION, να απολαμβάνουν και περισσότερα από 60 συνδρομητικά κανάλια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα 6 κανάλια Novasports.

6

Ευχήσου και κέρδισε!

Η WIND VISION κλείνει ένα χρόνο και σου χαρίζει το απόλυτο ΚΙΤ Τεχνολογίας για να απολαμβάνεις στο μέγιστο τις απίστευτες δυνατότητές της. Δες παρακάτω το διαγωνισμό και μην αργείς να πάρεις μέρος.

Την Δευτέρα 27 Μάϊου ολοκληρώνεται!